NidanurSucu Kızlar öncelikle hepinize merhaba. Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah. Benim size bir sorum olucak evlenmeden öncede göğüs ucumda kahverengi bir kabuk tarzı bişey var banyo kimi zaman bu kabuk düşüyor ama sonra yeniden oluşuyor bu durumu yaşayan varmı emzirmemi etkiler mi acaba merak ettim
Efraimmm NidanurSucu cnm bende gebeyim şuan göğüs ucumda böyle kahverengi gibi bir şeyler var doğru dusalirim geçer ama yine aynısı olur sanki göğüs deliklerini bir tıpa gibi lapatiyo çivili gibi birşey bende beklin hele bilen varsa bende bilim
burcuo NidanurSucu Bende de var ama gebelikle birlikte gümüş çevresi kahverengi olduğu için o kabuklanmalar açık renkte bende 😊 duşta yumuşayınca çıkıyor sonra yeniden oluşuyor. Ama normal gibi geliyor bana, hep vardı bende bu arada
[silindi] Bendede vardı ucunda kabuklanma, sezaryen sonrası süt sağmaya çalıştım gelen sütler de kuruyup tamamen tıkamış meme ucumu. Bende yavaştan soymayı denedim hepsinin dibinde zaten süt oldugu için nemli bırakmış kolayca soydum ben :)