Selam herkese. :) 39+1 de dr.a gittim. Catiya ciktim 2cm acikligim vardi rahim agzi uyarildi. 2 gun boyunca nisan geldi. Kahvalti hazirlarken bol miktarda nisan gelince hastaneye gectim. Ebeler cati muaynesi yapti 4 cm acilmam vardi. Nst,ultrason sonrasi o gece yatis verdi.. 4 cm acilmam vardi ama sanci bisey yoktu. Saat 4 gibi sancilarim basladi.dualar okumaya basladim. >!(Rabbi yesir) duasini hep okudum. Aklima dua anlaminda ne geldiyse okudum. Ama bol bol Rabbi yesir okudum. Her sancida dua ettim kolay dogum olsun tez vakitt kurtulayim diye. Sonra sabah oldu 7 gibi tekrar catiya ciktim 7 8 cm olmustu. Dogumhaneye aldilar. Devletteydi odaya girdigim gibi sasirdim. o kadar guzeldi ki. Plates topu bile vardi. Bebek cibinlikli yatagi fln. Sonra suni sanci bagladilar. Yataga yatip catala cikarttilar. Ebe ikin dedi. Ikindim 1 2 ikindim. Bi baktim bir anda oda doldu isik ebeler sandalyeler vs. Ikin dediler ikindim catala tutunup ceneni daya dediler yaptim. 3 4 ikinmamla dogurdum. Bebegim gelirken biraz yirtmis. Diktiler hic hissetmedim. Bebegimin kordonunu kesip ten temasi yaptirdilar. Sonra emzir dediler bende panik oldum 😀 dedim ben bilmiyorum nasil yapcam yardim edin fln. Neyse aldilar goturduler cocuk dr bakiyormus iyenidoganlara. Neyse fazla uzatmiyim. 10 gun oldu dikislerjmde gecmek uzere. Cok sukur. Kizlar korktugunuz gibi degil. Sakin korkmayin Allahin izniyle rabbim cok guzel yardimci oluyor. Hic korkulcak birsey degil bosuna burda yok soyle kestiler vs dinlemeyin. Korkutmayin kendinizi. Bende cok korkuyordum. Ama hic oyle degilmis. Cok guzel bir duygu. Hepiniz tadarsiniz insallah. Rabbim bebek isteyenlere tez zamanda mujdesini versin insallah. 🥰 biraz uzun oldu ama moral olsun herkese. 🤩🥰