Deli Kizlar migrosa 100 mt cekim alani olan bebek telsizi gelmis, fiyat cok uygun evde is gorebilecek bisey, uygun fiyat arayanlar icin mukemmel ben aldim😊
Gamzegedik Deli evet bende buldum heryerde geçerli kampanya , yorumlar iyi değil ama iş görür mü deneme fırsatın oldu mu acaba 🤔
Deli Gamzegedik denedim evet ev icinde gayet guzel ses geliyor, ayrica 400-500 liraya telsiz almak pek mantikli degil bence o kadar para verecegime 5 dk da bir kalkar bakarim😁 telsizden beklentim cocugun sesi gelsin yeter
Gamzegedik Deli bende de aynı mantık veremem o kadar para ama yan odadan çocuğun sesi gelmeyecekse yada telsizler yakın diye cızırtı olacaksa 60 TL çöpe atmak da kötü 🤭
Deli deletedmom209 ses veren telsiz bebehin yaninda olacak cnaim, ses gelen telsiz anne telsizi oyuzden cizilti dahi olsa bebege ses vermez😁
Deli Gamzegedik en uzak.oda 10 metre dir bi evde markette acip dene sen 4 kalem.pil al hosuna hitmezse almazsin yada oracikta degisim yaparsin fisini atma
deletedmom209 Deli hayır işte problem orda ondan da ses çıkarsa bi tanıdığımın vardı telsizler birbirine yakın olunca cızırtı yapıyodu aşırı
Deli deletedmom209 canim telsiz zaten birbirine yakin olmamali, genelde yakin tutarsan bi cogundan ses gelir, ayrica 59 liralik telsiz cok bisey beklenmemeli, is goruyor denedim
deletedmom209 Deli o zaman sıkıntı yok ben almayı düşünmüyorum telsiz zaten evim küçük gak dese duyarım