nurnur13 minnosveannesi96 59 kiloyla hamile kaldım, 50lere kadar düştüm. Şu an 54üm yavaş yavaş almaya devam bulantılar geçince iştah arttı çok şükür 🙏😂
ilaydaelcinn_1 minnosveannesi96 17.haftamda başladım kilo almaya, 48 idim şuan 53 kiloyum 🤦 ve henüz 21 haftalığım 🙃 4 haftada 5 kilo az değil anam 😂
mercimegin_annesiii minnosveannesi96 18+0 şuan sadece bildiğim 2 kilo oda yemek falan yiyince oluyo ☺️
minnosveannesi96 mercimegin_annesiii yaaa ne güzel ben çok dikkat etmeye çalışıyorumm :( 17+4 teyim 52,5 ile başladım 55,5 kiloyum şuan dikkat etmesem cok yiyorum Aşırı kilo almaktan korkuyorum
yektanem25 minnosveannesi96 17+5 iz 63 ile başladık şu an 65 kilodayiz ama hala bulantı ara ara kusmalar devam ediyor iştah biraz daha azaldı
minnosveannesi96 yektanem25 az kilo almak her zaman iyidir çatlağın fazla olmaz kolay doğum yaparsın inş canım öyle derler hep
shkmrt 17+6 dayım. 2 hafta önce 5 kilo almıştım. Bolca alıyorum maşallah şimdiden 80 oldum. Doktor tamam artık diyor kızım ve ben durmak yok yola devam diyoruz. Hayırlısı olsun 😅
minnosveannesi96 kadriye007 kadriye007 6 kilo ideal gibi gözüküyor ama yinede dikkat etmekte fayda var 😬
Ezoo35 minnosveannesi96 valla gayet iyimiş 🤣 hayatımda 57 den fazla kilo görmedim. Hep 49-50. Doktorum iyi gidiyorsun dedi ama bana fazla geldi o yüzden artık geri vitesteyim 🤣
ilaydaelcinn_1 minnosveannesi96 Kuzum kilom iyi ama ben alınca orantısız alıyorum hep 🥺 yani belim ince kalsa bile basenler fırlıyo direkt, ve şuanda çok hızlı alıyorum gibime geliyo 😂🌸
mercimegin_annesiii minnosveannesi96 benim iştahım tam gelmedi öyle yiyemiyorum sanırım ondan alamıyorum canım ama sende almamışsın ki gayet iyisin ve ben senden kiloluyum 64 oldum 😂
Zzzeynep minnosveannesi96 50 ile başladım 47 ye düştüm şuan da 49 kiloyum bakalım daha almaya başlamadım ilk hamileliğim de böyle değildi ama bu hamileliğimde baya zorlandım 🤦🏻♀️ 17 haftalığız 😍
yektanem25 minnosveannesi96 Öyle midir bilemem ilk hamileliğim de 55 le hamile kalıp 80 le doğuma gittim ama çok aktif bir insandım her gün yürürdum saatlerce hiç bos durmazdim ev işi de çok yapardım kolay bı doğumum oldu bunda az kilo alıyorum zannımca ama halsiz yorgun üşengeç hiç bişey yapamıyorum dışarı çıkmaktan nefret ediyorum merdiven inip çıkmak eziyet bakalım bu doğum nasıl olacak 😂😂
Zzzeynep minnosveannesi96 ben pek kusmadım ama bulantım ve koku hassasiyetim çok olunca hiç bişey yiyemedim serum takılıyordum sürekli 🥺 çok şükür yavaş yavaş geçmeye başladı bakalım inşallah yeniden başlamaz
Dyg___ 20+4 haftalığım 43 kilo ile hamile kaldım şuan 48 kilodayım. 5 kilo aldım ve çok hoşuma gidiyor😃 hayatım boyunca kilo almaya çalıştığım için 😏 inşallah doğumdan sonra gitmezler diye dua ediyorum 😁