Klcaysgl Elifhavva gece yatarken aç karnina iki tane al canim eğer sabah hayla devam ederse bir tane daha alabilirsin yeni başladiysan hemen iyi yapmadiğini düşünürsün yavaş yavaş etki eden bi ilaç sonrada emin ol nasil birakcam diye post açcaksin burda ☺️
Elifhavva ezgikd bana d aotle dedi fakat gun icinde bulantim oluyor sabah ikindi ve gece yatarken 1 tane aliyorum biraz kafama gore yaptim ama max4 alinabilirmis galiba hata mi yapiyorum
ezgikd Elifhavva gece yatmadan iki tane al sabah olursa tekrar al gün içinde de iki kere alabiliyosun ama bende çok uyku yapıyo uyuşuk oluyorum yine geçmezse belki daha etkili bi ilaç verie doktor Allah sabır versin çok zor ama geçecek inşallah
Melisanazlm Elifhavva hamileliğin basından beri kullanıyorum suan 31 haftalığım kullanmadığım gun mahvoluyorum gece yatarken 2 tane içiyorum 😌
Geceler Elifhavva sabahları içmeme gerek kalmıyor salımlı olduğu için zaten 2 gün içmesen bulantın olmuyor yatarken 2 tane at yeter fazlasına gerek yk bence ..
Karatayy7744 Elifhavva Benim sadece sabahları kusmam olduğu için akşamları yatmadan kullanıyodum sabah rahat edebilmek için
Canpolat Elifhavva doktorum sadece ama sadece bulantın olunca 2 tane iç dedi tek seferde bulantı olmayınca içme dedi