Zeynep0607 Kızlar fikir olsun size de ben kendim için bunları not almıştım henüz cinsiyetimiz belli değil 🤗 Afra Lila Rima Mavi Liya İz Mila Mira Milena Alisa Seca
SerraLinasmom Ezgiecakmakoglu Evet ya cok uzuldum cennet bahcesi Adn demekmis. Aden ise helak olmus bir sehir
hukukcuanne_06 Zeynep, Beyza, Feyza, Hilal, Sümeyye.. ama benim Allah nasip ederse koyacağım isim Zeynep Gülce olur biraz Eylül Gülce mi koysak diye düşünüyorum ama soyismimiz a ile başlıyor E.G.A diye kısaltılacak ondan ötürü vazgeçiyorum🤭
Yaseminf melekkayaa ben kızımın adını Bade Beren koyacağım bade aşk , beren ise akıllı zeki,akli başında , ağır başlı vs anlamına geliyor. Size de fikir olabilir
Afro-dit Karemela ayliz in internetten anlamı gerçek değilmiş bende ayliz koyacaktim ama anlamını görünce vazgeçtim instagram da isimlerin gerçek anlamı sayfası var oraya bakın isterseniz
Sevdenurkaya 31haftalık hamileyim henüz karar vermiş değilim strestten dudaklarım uçukladı malesef Zeynep Lina ben beğeniyorum eşimde annesinin ismi konulmasından yana Hatice Kübra napacağım bilmiyorum.Hatice Kübra ismide büyük bir kişiyi çağırıyormuş gibi geliyor Sizce hangisi güzel anneler : Zeynep Lina Hatice Kübra
melekkayaa Sevdenurkaya stres yapmayın iyi şeyler düşünün bu zamanlarda en önemli şey pozitif olmak bende anne baba ismi koymaktan yana değilim en başından beri diyorum ne benim tarafımdan nede eşimin tarafından kimse isime karışmasın diye 🙂
N_3637 Nisa Esin Simay Sena Ece bizim kararsız kaldığımız isimler bir türlü karar veremiyoruz 😅🤦🏻♀️ Esin olacak gibi ama bakalım 😅😅