Mommynurse canım sürekli tuzlu ekşi şeyler çekiyor benim gibi olan var mı iyi bir sey degil ama dayanamıyorum yani 😂
La_le Mommynurse ayy limonun üzerine tuzu dök ye bende durmadan bunu yiyorum erik zamanı gelse de onuda tuzlu yesem diye bekliyorum
charlottececi Mommynurse ay ben de boyleyim ve tansiyonum cikti. Tansiyon ilaci icip hala tuzlu seyler yedigim oluyor. Yemeklere cok az atiyorum ama artik 🥺
Bebikocum Herkes bisiler aseriyir 15 haftaya giricez canım hiç bişi istemedi daha 😂😂😂bende mi var tuhaflik
gamzenurbozdere Bebikocum benimde dogru duzgun bişe istemedi ama ikigubdyr ruyamda erik ve nektari görgüm eriği yedim ama nektatıyı yemedim cok harıkalardı ya agzım sulandı
Bebikocum gamzenurbozdere rüyamda gördüğüm şeyleri yemeye kalkarsam ben ohooo geçen Küba’da kubanin meşhur yemeğini yiyorum rengarenk bişi ne oldugu belli değil ,😂😂😂Küba ne alaka onuda bilmiyorum ,😂😂
gamzenurbozdere Bebikocum ayyyy sende benden betermişsin eşim ne cok ruya goruyon ne değişik saçma rüya görüyon derdi sende benden daha değişikmişsin 😂😂😂
Bebikocum 6 gamzenurbozdere rüya ya hiç girmeyelim ben bile ne alka ya diye şaşırıyorum bazen akşamda çamaşır telinde yemek yapıyorsun😂😂😂😂😂😂