Gulsumelif ayse0 Etsiz yiyebilirsin ben yedim içinde bulgur var ne zararı olabilir 😃 güvenilir eldiven takan bir yerden alırsan daha iyi olur tabi
Sinoooom ayse0 fazla yemezseniz ve sürekli tüketmezseniz sorun olmaz çigköfte yiyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
karakiz1 ayse0 Neden zararli olsun ki asiriya kacip hergun yemediginiz surece kolasindan cipsine fast fud yemeye kadar yiyorum asiriya kacmadan hersey yenmeli bence hamileyiz hasta deiliz ki
Mrv135 ayse0 Ama içinde kisirla hemen hemen aynı şeyler var. Ben kısırı da kavurmadan yani çiğden yapıyorum. Bir de acıyla o kadar çok yoğruluyor ki pişiyor nerdeyse.
karakiz1 ayse0 ince bulgur sıcak suyla zaten hemen pisiyor et olmadi surece icerisinde cig bisey yok hergunde yemesseniz bir sıkıntı olmaz
miniktirtilim ayse0 ya benim eşim yapiyor etsiz sadece bulgurla ama yinede asiri asiri gaz yapiyor ince bulgur işleri o yuzden cok asiriya kacmadan tadimlik yiyin derim
Bihteryc Ben yedim sorun olmadı. Etsiz yiyin mutlaka. Çiğ olan herşey yasak hamileyken fümeler dahil..