Annesininbalii 39+1 haftalığız bebiş3950 gr doktor bu şekil giderse normal doğum zor dedi bu durumu yaşayıp normal doğum yapan var mı ?
basaksahinx Annesininbalii etrafımda var. Kolay değil tabi ama imkansız da değil. Annenin rahmin doğuma hazır olması vb etkenler ile alakalı. Ben 5 kilo doğmuşum ama nasıl doğurmuş anneme sormak lazom. Heryerim yırtıldı diyordu. Hala tuvaletini çok uzun süre tutamaz. Normal istiyorum diye diretirsen illaki bir şekilde çıkar. Aksi bir durum olmazsa fakat burda en önemlisi sizin sağlığınız. 4 ü geçerse çok zorlar sizi öncesinde ve sonrasında
Seyma_ck Annesininbalii annem kardeşimi 4 buçuk kilo normal doğumla doğumla doğurmuştu.Kuzenimin iki çocuğu da 4 buçuk kilo normal doğumla doğdu yapısal herhalde
Annesininbalii basaksahinx nasıl bu kadar kilo aldı bilmiyorum bir haftada 500 gr almış gebelik şekerimde var fakat çok dikkat ediyorum ben hiç kilo almadım her şey bebeğe kilo olarak gidiyor
Duygukam Annesininbalii bende aynı durumdayım okadar dikkat ediyorum 700 gr almışım hepside bebeğe gitmiş gebelik şekeri var diye aylardır kontrollü gitmekten gına geldi dahada sıkarsam aç kalacam zaten son 9 gerçekten doğurmak istiyorum artık 😄
Annesininbalii Duygukam benimde su an itibariyle uygulama da 5 gün kaldı görünüyor , sizin kaç kilo bebeğiniz doktorunuz ne diyor
Duygukam Annesininbalii 38+5 deyim 3350 kilosu 3700 ü geçerse gebelik şekerinden dolayı normal doğum olmayabilir kilo almaması gerek dikkat et dedi
Annesininbalii Duygukam biz 38+1 de 3450 gr dı bir hafta da 500 gr almış ,doktor bayağı korkuttu işte doğal doğumda olabilecek durumlardan bahsetti falan ben de bayağı tedirgin oldum , tabi ki onlar sağlıklı olsun da normal sezeryan ve kilo hiç farketmez
Duygukam Annesininbalii sağlıkla doğsunlar gerçekten artık nasıl doğduklarının bir önemi kalmıyor 🙏☺️
Seyma_ck Annesininbalii bildiğim kadarıyla kuzenimin yoktu.Annemin zamanında da gebelik şekerine bakılmıyordu diye biliyorum 22 sene önce doğurdu kardeşimi