Askiletotomsu Benim solumda batma var oturup kalkarken Başka bişey hissedemiuorum Sat 14 Kasım Ama bebek 16+2 alındı ☺️
nurnur13 Askiletotomsu 14 haftalıkken böyle içimde suyun hareketini hissediyodum lık lık ama sonra kesildi. 17 haftalığız hala hissetmiyorum ultrasonda da anca yatıyor bizim ki tembel 😂😂
benimmdunyamm Askiletotomsu şad 14 Kasım ben hissediyorum haftada 1 2 kere anca yani çok hafif hissediyorum
Htcnal Askiletotomsu sat 3 kasim,şu anda cok net hissediyorum.16.haftada kasiklarimda pit pit seklinde hissetmeye baslamistim.
Askiletotomsu nurnur13 ay benimkide ultrasonda kendini köşede niyete sıkıştırıyor namaz kılar gibi bir duruş bı yandan . Bişey de göstermiyor Yeminli gibi😅😅😅
minnosveannesi96 minnosveannesi96 son adet tarihim 9 kasım daha yeni belli oldu cinsiyeti 16+6 da belli oldu önceki gittiklerimde hep arkası dönüktü yada pozisyonu uygun değildi
benimmdunyamm Askiletotomsu pıt pıt böyle hissediyorum ama çok kısa sürüyor sanki ayağını degdirir ya öyle ama tabi daha küçük olduğu için sadece ben hissedebiliyorum her zaman olmuyor haftada 1 yada 2 kere
karakiz1 Askiletotomsu 17 haftaligim Son adet tarihim 13 kasim 15 haftalik cinsiyet tahmini bulundu Hareketlerini hissediyorum bugun iyice emin oldum Pazartesi randevum 3lu tarama testi sonucunu gostericem insallah cinsiyet icinde bakarmisiniz dedigimse bakar ya yeniden
Askiletotomsu karakiz1 devlet mi acaba gittiğiniz yer Bide tahmini oranlayarak mi söyledi Yüzde 80 kız mı dedi mesela atiyorum
karakiz1 Askiletotomsu Devlete gittim canim 100 85 kiz diyorum dedi bidaki geldiginde netlesir dedi 15 haftalim gitmistim fakat 1 hafta onde gidiyor yani 16liktim gittigimde