Nurayy09 Arkadaşlar, hamilelikte göbeğinizde kıllanma oldu mu, bu durumu yaşıyorum açıkçası rahatsız oluyorum. Önceden vardı ama rahatsız edici değildi hamileliğimde iki katına falan çıktı🙄
Nurayy09 Ben bir kere aldım daha fazla çıktı şuan dokunmuyorum inşallah dedikleri gibi doğumdan sonra dökülür
Bebegmibkliyrm Nurayy09 benimkide oyle canim. Onceden vardi ama hic rahatsiz etmiodu beni onyuzden hic almadim bile. Ama simdi oyle bi artti ki anlatamam. 20 haftalik hamileyim en sin iki gun once dayanamadim gittim sir agda ile aldim sadce gobek teligimin altini. Tertemiz oldu
Songulcuk27 Aynen ya sarışın olduğum için olanda belli olmuyodu şuan ormangibi oldu bende çok rahatsız oluyorum 😔🤷♀️
Patito__ Nurayy09 evet cnm bnmde oyle ama arkdaslara sordum alma dediler hamilelikten sonra dokuluyormus 🤷♀️
Patito__ Nurayy09 bir kere almissin zaten cnm gecmis olsn hic almayacaktinki dokulsun artk kila dondu onlr 😑
tomurcukannesi Nurayy09 benimde ince renksiz tüyler vardı şimdi karın çizgsi gibi olan yerdeki tüyler biraz koyulaştı ama göze batmıyo. Alıyım dedim eşim gerek yok nasılsa dökülüyo doğumdan sonra elleme o yüzden dedi bende ellemiyorum bakalm dökülcekmi🤷🏻♀️
Sulegorkemakyol Nurayy09 bende oldu canım doğum yapalı 3 ay oldu ve dökülmeye başladı alma canım onları yoksa kalıcı olur kökleri oluşur
Calasun Nurayy09 😬bende sizlerdenim birde göbek deliginin yanında 3tane diken gibi var😤 koparma dediler dokunmuyorum dökülür diye bekliyorum😁 ama doğumdan sonra kalmıyo ablamdan biliyorum🙏🏻🐣
Nily Nurayy09 bebek yagi kullaniyorum muhtemelen o killandirdi Bendede var malesef ama hic almadim Gerci bebek yagi kullandikta noldu catladik yine yeteri kadar😒
Sinem123 Benim de çok arttı. Önceden de vardı ama şuan çok var. Bi de göğüslerimde de çıkıyo kızlar. Sizin de öyle mi? Göbek doğumdan sonra dökülür de göğüstekiler nolcak çocuğu emzirirken?
haceryasar Nurayy09 benim oldu. Ama notmalde tüysüz biriyimdir. Ben aldım 2 ay falan oldu nerdeyse hala çıkmadılar geri. Ama almamayı öneriyolar sonra kıl kıl çıkıyormuş bilemedim yani