momysss Sezeryandan kaç gün sonra doktor kontrolüne gittiniz? Gittiğinizde tam olarak ne yapıldı? Ben 5 gün oldu hala yürürken acı çekiyorum hemen oturuyorum. 🥺
Lulemom momysss 5. Güne çağırdı. Su geçirmez bant vardı onu çıkardı. İki yanda da dikiş ipi vardı onu kesti. Muayene etti ultrasonla baktı. Gayet iyi tekrar kontrole gelmene gerek yok dedi. Bi daha da gitmedim.
ekoglu34 momysss 10 gun sonra gittim benim dikisim yoktu. Ic dikislerime ve rahmime ultrasonla bakti. Korkmayin 5 gun cok yeni 10 15 gune tam toparlarsiniz insallah. Insanin dik yurumrsi bile zaman aliyor. Benim boyle olmustu. Gecmis olsun.
Aysee_35 momysss acım benim resmen 7.günde hafifledi. 10 gün sonra birsey kalmamıştı. Benim zor gecti doğum sezeryandı.. Ama çok zormuş sezeryan. Doktor 3.gün cagırmıştı. Korseye baslamıştım. Şimdi 1 aylık olduk
Dark momysss 1. Hafta kotnrolune gittim. Rahim toparlanmış mi dikişler nasıl diye baktı. Biraz sabır gösterip yürüyün hareket halinde olun çok daha çabuk toparlarsiniz
yyagmurrsenn momysss 5gün daha dayanın :) bir şey kalmayacak :) 1.ayda gittim smear aldı, vajinal ve ultrason kontrolü yaptı, dikislere baktı