Vanilyasekeri34 Kızlar suratımda benek gibi bişeyler farkettim bugün kırmızı renkte, aranızda yaşayan var mı bu durumu? Bebeğim erkek…
bezmrt Vanilyasekeri34 benim bebeğim kız bende de var benim doktorum kusarken kendini zorladığın için çıkıyor dedi 33. Haftamdayım hala kusuyorum 😔
Seymaa30 Vanilyasekeri34 aynı şekil bende de var canım kız bebeğe hamileyim hormonların yüksekliğinden kaynaklı olduğunu okumuştum ara sıra geçiyo sonra yine çıkıyor doğumdan sonra geçer diye umuyorum
Ilaydaozkan8 Vanilyasekeri34 26+3 deyiz bende bugün farkettim yanağımda kırmızı kırmızı lekeler oluşmuş 🙈 bebeğim kız 🥰
Hkozan Ilaydaozkan8 resmi varmı acaba bende de olmustu bebeğime erkek dedi doktor nasıl sizin merak ettim.
Ilaydaozkan8 Hkozan benim bu şekilde oldu dün belirdi bi anda bepanthol kullandım şuan daha iyi https://imgyukle.com/i/EqYM5s dün kü hali bu benim yüzümde çillerim olduğu için çillerin kızardığını farkettim annem lekelenme olur geçici bir şey dedi
Hkozan Benimde aynısıydı daha kızarık belirgindi ama doktor cinsiyetine erkek dedi bi oglum var kız cok istedim ama olmadı saglıkla gelsin hepsi :)