Annemmm1 Bende 12 haftasinda 100% erkek soylenildi , shimdi 16 haftasindayim kiz soylenildi , bizde herkese erkek soyledik , daha net kac haftasinda bilinir ?
Mutluhatun Annemmm1 16+5 te net olarak erkek olduğunu öğrendim. Onun öncesinde cinsiyeti hakkında hiç konuşmadık doktorumla
Kuzuannesi Annemmm1 doktorum erkeklerin cinsiyeti daha erken belli olur ama kızların ki 20. Haftada belli olur demişti
hunilimom Annemmm1 15. Haftada ikinci kızımı 17. Hafta da ilk kızım öğrenmiştim ama detaylıya kadar bekledim
Bihteryc Annemmm1 şuan 38+5deyim. Genetik test yaptırdım amerikaya gönderdim kandan bakabiliyorlar 10.haftadan sonra tabi tekil gebelik ise. Böylelikle diğer tarama testlerini yaptırmadan tüm kromozomlarını kontrol ettirdim. Pahalı bir test evet ama imkanınız varsa cinsiyet için olmasa bile sağlık için yaptırabilirsiniz. Tarama testlerinin doğruluk oranı ~%70-80dir. Genetik test ise %99.
Srfe_01 Annemmm1 12 haftada yanılma payı var erken oldugu için en net 17/18 haftalarda bellı olur banada13 haftada erkek dendı 16/17 haftada kıza döndük 😂suan kız
Annemmm1 Srfe_01 insan bi kötü oluyor , kızsa oğlum oğlum deyip sevmek sonra kız bilmek , ya aksine , sonra 16 haftadan sonra yine değişirse .. hamilelikde de hassa olur ya insan