CansuDRY Merveokutan 1, bazen 2 çay baydağı aşırı açık çay içiyorum. Kahve de haftada bir ya da 2 defa anneme eşlik eder gibi yapıyorum. Yarısı kalıyor genelde fincanda. Zaten sevmem.
Hakanbuse Merveokutan 1fincan turk kahvesi 5-6 bardak cay iciyorum ama yetmiyo cay istiyo resmen canim
Sedaaa95 Merveokutan ayy seninde daha çok yeni az varmış aramızda 😊 bu süreç bizim gibileri baya zorluyor sanırım içsen dert içmesen dert ne pis bir şey yaa
Papiiii Merveokutan hamiel oldugumdan berii kahvenin hicbir cesidini icmedim icmemde.Ama çay gunde 3-4 bardak maksimum boyle icerim
Ecoli28 Ben çayı kahveyi çok severim, artık açık çay içiyorum öyle olunca 4 bardağı buluyor,Türk kahvesi de yapıyorum ama fincanın yarısını içip yarısını bırakıyorum kendimi tatmin etmiş oluyorum böylece 😂
Deletedmom10846 Merveokutan genelde bir fincan filtre kahve ve iki bardak çay içiyorum. Ama duruma göre iki bardak daha çay ve bir bardak kola içebiliyorum
N_e_s_e Merveokutan bende içiyorum Karaca’nın makinesinden aldım eşim her gün kahve yapmazsan atarım o makineyi diyor boşa aldın gibisinden 😂😂