Ggalparslan 32 haftalık ikiz gebeydim rutin kontrollerde bebeklerden birinin kalbinin durduğunu öğrenip acil sezeryana alındım bebeğimi kaybettim 🥺 diğer bebeğim Solunum sıkıntısından dolayı küvözde bana dua edin kızlar sabır ve duaya çokça ihtiyacım var. ****
YeninesilAnne Ggalparslan Rabb’im aciiil acil şifalar versin 🤲 hiç kimseyi korktuguna uğratmasın. Kucağını boş bırakmasın sağ Salim kavuşmak nasip olsun inşallah 🤲
AysunUgur Ggalparslan Allah sabır versin, bi evlat kaybetmişsin, Allah diğer evladını sana bağışlasın inşallah kuzum 🤲🏼 İnşallah tez zamanda sağ salim kavuşursunuz
Alerdinc Ggalparslan Rabbim yar ve yardımcın olsun yaşayan sensin en iyi sen bilirsin o acıyı Rabbim tez zamanda diğer yavruna kavuştursun canım benim Rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sibel_3455 @Ggalparslan Rabbim acil şifalar versin üzmeyin kendinizi, dualarım Bebişiniz le beraber🤲bnde 37 haftalık doğum yaptım benimde bebeğim küvezde hızlı nefes alıp verdiği için Rabbim acil şifalar versin yavrularımıza 🤲🤲
Bebeeeeek Ggalparslan merhaba Allah sabır versin inşallah bende 32 haftalık doğum yaptım bebeğim kuvezde kaldı ama çok şükür şuan yanımda rabbım sizi de kavuştursun inşallah
Bebeeeeek Ggalparslan benim ki 1500 gram doğdu ama 1200 grama kadar düştü 39 gün kuvezde kaldı 2300 gram ile taburcu olduk
Ggalparslan Bebeeeeek benimki de 1600 doğdu şuanda 1400 civarında ne zaman taburcu oluruz bilmiyorum beklemedeyiz 🥺
Bebeeeeek Ggalparslan hiç merak etmeyin inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz onun size ihtiyacı var bol bol süt sağın çok çabuk büyüyorlar suan 4 kilo olduk biz
Ggalparslan Bebeeeeek maşallah 🧿 allaha sükür sütüm artmaya başladı yetiyormuş hemşireler öyle söylüyor
Pcoslubiranne Ggalparslan rabbim yardimcinuz olsun kuzenim ayni haftada dogum yapmisti bebek esten ayrilmisti 15 gun kaldi sadece kuvozde.