aylinpalaa ayse0 neden zararlı olsun canım kararında yedikten sonra abartmadıktan sonra herşey yenilebilir
hemsiree ayse0 az miktardan zarar gelmez çok büyük olumsuz etkisi olan bir gıda değil ben simit yiyorum bazen. susamlı çubuk da yenilebilir
mammaaa33 ayse0 neden zararlı olabilir ki mesela ben anlayamıyorum sanırım susamın ne zararı olabilir 😂
litfenama ayse0 kusura bakmayın sadece size değil ama bugün bu besin başlığı altında açılan kaçıncı “…. düşük yapar mı?” başlığı. Yani tekrar kusura bakmayın ama hepsi çok saçma. Düşük bu kadar kolay bir şey değil. Susamla olacak hiç değil. Benim de ilk gebeliğim ama düşünerek delirecek herkes yakında.
Kbrbrhnn ayse0 Zararlı olduğunu düşünmüyorum ama ben susamlı bir şey yediğim zaman midem yanıyor o yüzden mümkün olduğunca yememeye çalışıyorum artık
star3star ayse0 susamlı çubuk yararlı diyemem ama ben omletimi pişirdkten sonra üzerine bir tatlı kaşığı evde kavurduğjm susamı ekliyorum
Bihteryc Adaçayı maydanoz sapı gibi gebelikte zararlı olduğu bilinen şeyleri bile bir kere tüketmek düşük yaptırmaz. Bu kadar kolay değil. Öyle olsa kürtaj olmak isteyen insanlar doğal yolla düşürebilir değil mi? Hiç birşeyi abartmamak lazım o ayrı.