Puset örtüsü minderi alt açma minderi emzirme yastığı ve önlüğü almak istiyorum. Trendyol veya Hepsiburada da önerebileceginiz satıcılar var mı yaptırmakla uğraşmak istemiyorum. Hazır almak daha mantıklı geldi. Alıpta memnun kaldığınız yerler varsa tavsiye edebilir misiniz?

ben bi sayfadan uaptirdim imstagramda o gun dikip kargoya verdi ve ertesi gün geldi baya memnun kaldim

Puset örtüsü ve minderini instagramdan musliniko dan aldım çok güzel gerçekten 🙂

Asude_07 valla ben instagram trendyol hepsiburada vs çok baktım ama bana fiyatlar çok yüksek geldi burda bebek eşyaları satan bi mağazada gördüm sordum ve gayet uygundu kalitesi de çok güzel ordan aldım çıktım. Bence imkanınız varsa çıkıp mağazalardan bakın yani bu dediğim e bebek vs gibi ünlü bebek mağazaları değil normal esnaf mağazası

Asude_07 Hi-minitr var hem insta sayfa hem trendyolda ben ordan aldım puset örtüsünü
          Çok beğendim 🙃 pike gibi
          Yazın çok işimi görecek diye düşünüyorum

Asude_07 Ya ben puset minderini anlayamadım içinde öinderi var zaten tekrar mı alıyorsunuz

Asude_07 yukarda etiketledim sizi @mylittleangel_muslin olması lazim

hilalavciiii çift katlı mı aldınız tek kat mı
            Ve rica etsem fotoğraf atabilir misiniz bende o sayfadan yaptıröayı düşünüyorum da

Ben ınstagramdan sipariş.verdim hanimlar.çok ilgili biri üründe çok güzel is
            Papyon kurdela bir bakın

• bence!