Cambardak__ Adetim 12 gün gecikti kan testi verdim doktor beta HCG düşük çıkmış hamilelik varmi tam belli değil dedi haftaya yine kan vercem sizce hamile miyim ??? Kasıkta ağrı akıntı ve halsizlik var. Sizce durum nedir?
Zeynepgl Cambardak__ Canım düşük çıktı demişsin de kaç çıktı yani belli bi oran var birde 12 gün gecikmiş çok fazla gün olarak kan verdiğinde yüksek çıkması lazımdı adetin düzenli mi düzenli değilse bilemem hamile olup olmadığına da biz bilemeyiz bu belirtiler normalde de oluyor ayırt edilmiyor doktor da kesin konuşmamış hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Cambardak__ fskzkya hayır söylemedi bende korunurken böyle bişey beklemedigim için panik oldum sormayı unuttum :(
huysuzhanm Beta hcg testin 2 gün sonra artmış ise hamilelik olabilir kimyasal hamilelik de yaşıyor olabilirsin dış gebelik de olabilir bunların kesinleşmesi için 5. Haftadan sonra ultrasonda kesenin içinde bebeğin gözükmesi gerekiyor acele etme
Cambardak__ Bikullaniciiii_ e nabizda yazmıyor Saglik ocaginda bakıldı kan testi ama hala e nabiza yansımadı bende sürekli bakıyorum yok
Cambardak__ Zeynepgl günü gününe adet olan biriydim hiç düzensizlik çekmedim korunuyorduk nasıl oldu anlamadım açıkçası işsiz olduğum için hamilelik düşünmüyordum kpssye hazırlanıyordum şok oldum
Zeynepgl Cambardak__ Anladım canım dediğim gibi 12 gün gecikmiş çok fazla gün olarak geç döllenme olmuş olsa dahil yüksek çıkması lazım bana göre başka bi sebepten de gecikmiş olabilir stres o bu herşey etkiliyor olmayadabilirsin hamile gecikme gününe bakarsak
yigitinannesiiiii Cambardak__ canım doktorda beta hcg düşük dediyse gebelik olmaya bilir tabi haftaya tekrar yaptırırsın regl görmezsen hcg değerindede gebelik gözükmezse adet söktürücü verir