selinbirincisezen Kızlar merhabalar. Kartal-Pendik civarında gerçekten mesleğinin ehli iyi bir kadın doğum uzmanı var mı? Görüşlerinizi bekliyorum. Benim için çok önemli, şimdiden teşekkür ederim.😊
Behiye89 selinbirincisezen kurtköy size ters kalır mı bilemedim ama Doç. Dr ünal İsaoğlu adatıpta. Harika bir doktor.
Unlukacar selinbirincisezen Pendik medicalpark Şeyma Araz a gidiyorum ilk gebeliğimde de ona gitmiştim çok memnunum
Betulsen34 selinbirincisezen yüzyılda doc. Dr.serap simavli var. Harvard universiteli. Cok bilgili ilgili biri
Edadrmz Edadrmz canım arkadasım gittiği için biliyorum ben cok memnundu bana uzak kaldığı için ben gidemedim ama baya ilgili bi doktormuş
Unlukacar selinbirincisezen evet canım 2. Gebeliğim Şeyma hocaya gidiyorum yine hem ilgili hem bilgili bi hoca telefondan aklına takılan birşey olduğunda ulaşa biliyorsun 15 dk dan fazla sürüyor muayenemiz doğumhane ,odaları servis hizmeti çok iyi
Avcimeryem Pendik Medipol hastanesi operatör doktor saat hanım. İlk hamileliğimdede şuan 2.ci hamileliğimdede ona gidiyorum mükemmel bir doktor. Ücreti sgklı özel hepsi farklı olabiliyor
selinbirincisezen Avcimeryem saadet hanım diycektiniz sanırım ben o hastaneye gidiyorum ama başka doktora herkes saadet hanım bir başka diyor ☺️☺️
Mrv135 Betulsen34 Canım doktorum 🥰 Çok seviyorum kendisini, çok naif, sakin ve alanında çok başarılı birisi. Hamilelikte yüzyıla gitmek istemiyordum ama onun kadar başarılı bir doktor bulamadım bu yakınlarda❤️ @selinbirincisezen Tavsiye ederim çok iyi bir doktordur.
Behiye89 Betulsen34 ben 114 tl muayene ücreti veriyorum özel sağlık sigortası ile. Sgk sanırsam 200 tl. Sezaryen olacağım için 7 bin tl vereceğim. Normal doğum hiç sormadım. Rahatsızlık yaşadım bir gece yatış yaptım ebeler çok ilgili odaları harika hizmet açısından da kaliteli. Doğum içinde oda süsü lpjusa şerbeti ve foto çekimi var
Betulsen34 selinbirincisezen 1. Dogumumda gittim, muazzam bi doktor. suan muayene ucretleri nedeniyle devlete gidiyorum ama son ayimda ozele gececegim.
selinbirincisezen Mrv135 peki muayene ücreti nedir, kendisine ulaşım sağlamak istesem nasıl ulaşacağım
Betulsen34 Mrv135 ilk hamileligimde gitmistim gercekten bal gibi bir doktor. Hem cok tatli hem cok bilgili. Hem seno cok sakinleştiriyor.
Mrv135 selinbirincisezen 300 ödedim en son geçen ay gittiğimde. Bir whatsapp numarası var bir problem olunca ya da tahlil sonucunu göndermen gerekince kısaca kaç haftalık olduğunu, sonucunu, durumunu burdan yaz diyor. Yazıyorsunuz müsait olunca kısa ve net bir şekilde dönüş yapıyor.