erdem_agah -MinikveAnnesi- yani o tarz dizi seviyorsaniz bence cok iyiydi. Ama tabiki bu da zevk meselesi 🙈🤗
BusrAras- -MinikveAnnesi- vikings valhalla yeni cıktı bende daha baslamadım ama digerinin sezonlarını iple çekiyordum 😊 cok kaliteli dizi
burcuo -MinikveAnnesi- İzlediniz mi bilmiyorum ama Outlander favori dizilerimden ❤️ 5 sezonu netflixte var. Dram/fantastik/romantik türünde. Bunun dışında sitcom türü bir şey isterseniz The office güzel. Seinfeld’i de önerdi bir arkadaşım.
burcuo Syy1 Ayy sarıp sarıp izliyorum 😍 numarada 6.sezon ilk bölüm çıktı. Stremio diye bir uygulama var, bilgisayar ya da telefona kuruluyor ücretsiz. Netflix, hbo gibi platformların dizi/filmlerini yayınlıyor. Oraya gelmiş 6.sezon 1.bölüm. Bilginiz olsun 🌸
Melekk-911 Noname35 bu gerçekten güzel bişeye benziyor.dun burda birisinin önerisi üzerine ilk 3bolumu izledim hoşuma gitti
Noname35 Melekk-911 hele sonlara doğru daha heyecanlı ama maalesef 8 bölümden oluşuyor ve en heyecanlı yerinde kalıyor
dnz_dnz Grace and Frankie, After Life, The good place, Snowpiercer, How to get away with murder, Mindhunter benim en sevdiklerimden