yesilkedi outlender orphan black bunları severek izledim bir iki kez ekstra kahvaltı yaparken falan izlediğim emily in paris the bold type
Lavinyam -MinikveAnnesi- A evet o çok eglenceli ve güzeldi umarım size uyar aşk ve kadınlık temalı 😁😎💃
burcuo Syy1 Ayy sarıp sarıp izliyorum 😍 numarada 6.sezon ilk bölüm çıktı. Stremio diye bir uygulama var, bilgisayar ya da telefona kuruluyor ücretsiz. Netflix, hbo gibi platformların dizi/filmlerini yayınlıyor. Oraya gelmiş 6.sezon 1.bölüm. Bilginiz olsun 🌸
Dilarayldrmm Maid güzel bir mini dizi, Virgin river çok severim terapi gibi geliyor iç ısıtan cinsten 🥰,the girl from Oslo heyecanlı, sürükleyici, sweet magnolias tatlı bir dizi. Son zamanlar için bunları önerebilirim.
Beyzan738 -MinikveAnnesi- sen hiç ateş böceği gördün mü ? Çok güzel film kuzm (güldür güldür deki Naime oynuyor ) Bide KİN
Erayhilal -MinikveAnnesi- dark desire cok guzel ve sürükleyici +18 sahne cok fazla ama film izlemeye deger 😀
Busssx -MinikveAnnesi- Fauda: konusu Pakistan filistinde zülme uğrayan müslümanlar ve kadınların çektikleri ve akıl almayan zorbalıklar sürükleyici polise sosyal konular dikkatinizi çekerse memnun kalırsınız Sex life : bence hepimizin dönem dönem içinden geçirdiği cinsel hayatı sorgulama heyecan arayışı ve yanlış kararlar gerçekten çok güzel ve sorgulatan bir dizi Vis a viss: hapishane de kadınların yaşadığı kaoslar ilk 3 sezon tek nefeste izleniyor ama 4.sezon için aynı şeyi söyleyemiyorum Toy boy : bir jigolonun başına cinayet kalıyor sonradan avukatına aşık oluyor çok sürükleyici ilk sezonu cidden polisiye aşk şüphe herşey var Ay bende daha çok öneri var da aklıma şuanlık gelenler 😅
-MinikveAnnesi- Busssx aklına geldikce yaz ben listeme eklerim 😂🤗 toy boy u merak ediyorum da icerigi +18 mi vis a vis gibi