yaren_blna kuzum yanlız deilsin bebegin var annem yapma öyle bak bebegin dogcak sana arkadaş gelcek nolur yanlız hisetme kendini benimde ailemem evneleli 2 yıl oluyor nerdeyse toplan 3 kere geldi cok yanlızım ne arkadaş ne birsey nede bir cevre hic ir aktivitem yok yapma bak dogum yaptım ailem halla gelemedi ve bebegim 45 günlük nolur yapma kuzum bi tek sen yanız deilsin rabim sana o bebişi armagan eti neden kendini bukadar yıpratıyorsun hormonların yüzünden aşırı duygusalık oluyor alınganlık oluyor yapma bebeginde hiseder bak bana 45 günlük bebişim bana sabır taşı oldu resmen bana arkadaş oldu en büyük sırdaşım oldu şimdi agladıgım icin onunkarnımda üzdügüm icin aşırı pişmanım cünkü anne karnından ki bebişler herseyi hisede biliyor sen de yıpratma kendini uyu dinlen bebeginle konus sev onu müzik dinle resim ciz kagıt karala ne biliyim farklı şeyler yap saclarını ör ne biliyim ben hep o şekilde vakit gecirerek ayakda durdum sende yap ac dizi izle ama üzülmemeye stres yapmamaya calış meleginde hiseder kuzum benim