Nerdeyse 19 haftalık olduk ve hala bebeğim için bir şey almadım.. Alışveriş için detaylı ultrasonu beklemeli miyim? Yoksa artık bir yerden başlamalı mıyım? Başlasam da nerden nasıl önceliğim neler olmalı fikirlerinize ihtiyacım var teşekkür ediyorum şimdiden 💐
    secilertu 19+1 bebek arabası ve park yatagıyla başlamayı düşünüyorum ufak ufakta kıyafetlerini almaya başlıycam 😊
    Biz bebek arabası ve kıyafetlerle başladık onlar bittikten sonra odasına geçtik 😊
    secilertu ben karyola,şifonyer ve bebek arabasını 16. haftadan önce aldım. cinsiyeti öğrenince de kıyafet ve ıvır zıvırını aldım. yüksek meblağlı şeyleri önce almak daha iyi oldu benim için, çok şükür taksitleri bitti. zaten ufak tefek şeyleri de peşin aldığımız için borcumuz kalmadı.
    secilertu Ben hamile oldugumu ogrenir ogrenmez kıyafet almaya baslamistim ortak renklerde, cinsiyetini ogrendigimdede heray mutlaka bisiler aliyodum en son 8.ayda bebek arabasını almıstık biz 😊 Benim önceligim kiyafet olmustu ama bi tavsiye bence erken baslayin cunku bebislerin eksikleri hic bitmiyor 😁
    Odadan başlayabilirsin. 1-2 ay hatta bazen daha fazla teslim süresi olabiliyor. Bide geldikten sonra havalandırman gerekiyor. Pusetide alınca gerisi bir iki günlük iş. Elinde listeyle tıkır tıkır alıyosun. Mobilya ve pusete karar vermek herkezin çok düşündüğü iki madde..
    Bide dolar sürekli arttığı için puset ve mobilyaya sürekli zam geliyo. Çilekten aldım ben. Bir ayda 200 tl zam geldi..
    Detaylıdan hemen sonra 21 de başladım bu arada ben. 31 deyim şuan çok çok az eksiği kaldı.. onlarda benim eksikliklerim hastane için emzirme sutyeni, gecelik falan..
    secilertu detayliya girmeden cinsiyetçi bir alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Sadece bebek arabası ve beşik aldım bide uyku arkadasi hepsi bu. Detaylı dan sonra gelsin pembeler :)
    secilertu bence ilk basta dogar dogmaz giyecegi seylerle baslayin, hastane cikis setlerini alin bulunsun. Sonra yatagini, pusetini, anakucagini vs alin ki yeri olsun hem evde hem disarda. Gerisi zaten gelir.
      Hepinize çok teşekkür ediyorum tavsiyelerinize uyacağım 😊 sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah ❤️