Nil2736 Ya son bi kaç gündür kasıklarımda ağırlık böyle rahatsız bi his var. Ani hareketlerde bıçak gibi saplanma hissi..zaten o normalde böyle karnım bi ağır hissediyorum. Bide mide yanması. Sizdede öylemi. Çift yumurta ikizi bu arada benim.
Gulaksu Nil2736 normal canım bende aynı pozisyonda sürekli oturunca alta karnım acıyor çift yumurta benimkide
AysuL Benim de o haftalara kadar aynı hissiyat vardı doğal bir durum bu. Biz teke düştük umarım sizler sağ salim ikisini de kucağınıza alirsiniz 🙏
Sevdenurbirol AysuL Kaç haftalıkken biri vefat etti çok geçmiş olsun benimde 22 haftalık vefat ettide 😔
AysuL Sevdenurbirol Yaklaşık 7 haftalikti iki tane oldugunu öğrendim. İçlerinde oluşum da vardı gözüküyordu. İlk gittiğimde birinin kalp atışını duyduk diğeri için 1 hafta bekledik. Bir hafta sonrasında tekrar duyamadik ve köşede bozulmalar olmaya başlamış. 2 hafta sonra gittiğimde ise kesenin içi tamamen bulaniklasmisti. O dönemde çok kahverengi lekenmem olmuştu ve doktorum kese icindekini vücudun bir şekilde atacak o yüzden lekelenmen doğal demişti. Şimdi digeriyle 21 haftayiz hemen hemen her iki saatte bir hareketlerini hissediyorum. Allah tekrar nasıp etsin size de 🙏