Sinem044 Kızlar doktor arayışındayım bir türlü içime sinmiyor gerçekten güvendiğiniz memnun kaldığınız doktorları yazar mısınız embiye Yılmaz’ın yorumları çok iyi doğum yapanlar var mı fiyatları nedir?
boncuklu95 Sinem044 ben yorumlara bakarak gittim memnun kalmadım daha gitmicem ona bende doktor bakiyorum
Cocolingo Sinem044 benim doktorumda hiç içime sinmiyordu, 30. haftamda soktor değiştirdim özlem ballıya geçtim 15 gün önce doğumumu yaptım , çok detaycı ve ilgili bi doktor, tüm kontrollerden doktordan hemşiresinden sekreterine çok memnun kaldım.
Smeyyeeee3 Sinem044 ben gizem Yıldırımda doğum yaptım ikinci bebegimide onda yapaagim nasipse çok memnunum ebesinden stajyerine hepsinden çok memnunum hastanedende çok memnun kaldım kotu yorum olmasına rağmen birde Aytül erdoğmuş var bursada kendi muayenehanesi var oda çok iyi bi doktor ikisinide öneririm gizem hanımın muayene ücreti suan 220 Aytül hanımın 350
boncuklu95 Sinem044 benim ilk zaman kanamam oldu hemen acil doruğa gittim Kemal bey bakmıştı çok naif kibar bı doktordu ben ona gidicem
boncuklu95 Ozkandenz herkes övüyor ama ne öyle ilgileniyor nede çok bilgili bı doktor gelmedi bana , ben memnun kalmadım
Happysvv Esentepe hastanesine gidiyorum. Neşe solak korkmazer 18 haftalığım şuanlık memnunum . Gidip görebilirsin canım
Busra2089 Bmom Memnunum tatlı güler yüzlü bir doktor her sorunuza cvp veriyor. Bebeği göstermek için baya uğraşıyor.