hilalyce Merhabalar maydanozdan kastım mesela peynirli maydanozlu poğaça yenilebilir mi yoksa hiç mi maydanozlu birşey tüketilmemesi gerekiyor yeni hamile olduğum için bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
kahvesever__ hilalyce doktorum bana maydonoz yeme hiç demişti düşük yapıyor demişti ben hiç yemedim 6 ay boyunca
nurnur13 hilalyce ben kahvaltıda felan yiyorum, tiktokta fenomen mfk diye bi doktor var kilo kilo maydonoz yemezseniz sorun değil falan demişti bi videosunda bence haklı. Yine de kendi doktorunuza danışın
Seymanurrrr hilalyce ben doktora sorduğum da oturup kilo kilo yemiyorsan sıkıntı yok dedi ben herşeyi de yedim valla
Mehtapca06 hilalyce yani ben yiyorum her salatama kararın ikinci gebeliğim hiç sorun yaşamadım maydonoz suyu falan içmek zararlı yani detoks zararlı yoksa maydonaz tek başına düşük yapsa ohoooo😂
hilalyce kahvesever__ ya öylemi daha yeniyim zaten o zaman hiç tüketmiyim çok teşekkür ederim bilginiz için
kahvesever__ hilalyce aynen canım nolur nolmaz tüketme kontrole gittinde danış doktoruna yinede her doktor bir değil sonuçta
MerveeD hilalyce poğaçadaki maydanozdan bsey olmaz canım sanki içinde ne kadar maydanoz var onun korkma birsey olmaz çok çok yemedıgın sürece
esn46kyy hilalyce bende salatada pogacada vs. Kullandım canım abartılı miktarda kullanmadığın sürece bı sakıncası olduğunu düşünmüyorum Her şeyin fazlası zarar
BMelek hilalyce kaynatip icmedigin surece bir sorun olmayacagini soyledi doktorum hamileligimin basindan itibaren yiyorum ben kahvaltida salatada falan
Bebek-C Salatanın içinde filan yiyorum şahsen. Oturup Demet Demet yemiyoruz sonuçta. Bazı ürünlerin içerisindeki eser miktarda maydonoz da düşük yapmaz diye düşünüyorum.
hilalyce Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim bende misafirlikteydim gözüm kalmasın diye 1 tane yedim poğaçadan 🤣