Canimyavyum Biberon olarak hangi markayı tercih ettiniz birde cammı yoksa cama yakın plastikmi tercih ettiniz öneriniz varmıdır ?😊
Canimyavyum caghan_annesi bende düşünüyorum ama aventten şikayetci olan çok kararsız kaldım, kapağı sızdırıyormuş
Carriebradshow Canimyavyum ben avent plastik olandan aldım. Cam istiyordum ama hem ağır olduğu hem de çok çabuk kırıldığına dair yorumları görünce vazgeçtim. Zaten plastiği çok kaliteli içinde zararlı kimyasallar bpa yok.
Canimyavyum zhrergul avent alasım var ama lansınoh a daha iyi diyorlar aventin deliği daha fazla akıtıyormuş sanırım genzine kaçıyormuş bebeklerin
ikincicivcivim Canimyavyum Avent almıştım ben iki büyük iki küçük biberon biberon yıkama fırçası ve emzikten oluşan bi setti çok memnun kaldım
ikincicivcivim Canimyavyum Plastikti bu arada cam değildi camın bebek tuttuğunda yürüdüğünde vs de biberonu elinden atınca kırıldığı oluyor ve bir kaç kere de şahit oldum cam biberon kırılmasına cam sağlıktır evet ama küçük bebekler için uygun değil bence
Eylul11 Canimyavyum A Canimyavyum Avent aldım anne göğsüne çok daha benzer uçlu olduğu için . Zaman zaman mama verdik aynı zamanda anne sütüde alıyordu . Biberona alışıp ,Beni bırakmadı .
ikincicivcivim Canimyavyum Yok canım öyle bi durum ben 4 biberonu da kullandım zaten anne göğüs ucuna en yakın uç diyorlar Avent için bir tane küçücük deliği var ben hatta az geliyor diye sonradan bi kaç delik daha açmıştım 6 aydan sonra yani
zhrergul Canimyavyum emdikce geliyo akısı cok yavas yeni doğan al emziğinide aldım kzım hem benj emdi hem biberon meme reddine yol açmadı
Biroglanannesiii Canimyavyum canım bazısı memnundur bazısı olmaz herkes farklı düşünüyor zaten bebeğin tutup tutmayacağı kullanıp kullanmayacağı da belli değil az miktarda tut alırken biberon ve emziği ama ben çevremde memnun olmayan duymadım hiç aventten