Sultankygsz Bukiiiiiiii prilam içmezsem zehir oluyor günüm o yüzden devam edıyorum hala ama azalma var bulantılarım da
Ilkmeyvem Bukiiiiiiii hiç şanslı değilim canım gebelik şekeri plesanta previa vs sorunları yaşıyorum keşke 9 ay kusarak geçirseydim şimdi yüksek tansiyonla bunları sana hastaneden yazıyorum 🤦🏻♀️
gldn065807 Bukiiiiiiii aynen hiç mide bulantısı gibi bir sıkıntım olmadı çok şükür 38 haftaya giricem zaten
Bukiiiiiiii Ozlmm_1 Suan ikinci 3 aylik doneme girdim 15+1 im ama halq devam ediyor maalesef hazmetme sorunum da var insallah gecer ya
Bukiiiiiiii Sultankygsz Kac haftaliksin canim 15 haftaya girdjm prilda iciorum ama hala oluo arara ara
B_9295 Bukiiiiiiii gayet normal canim bende 23 haftalik oldum ve sadece 1 kilo aldım bu zaman a kadar
Akira Ilkmeyvem neredeyse doğuma gelmişsin bebek 3 kilo olsa amniyo sıvısı vs 2 kilo olsa en az 5-6 kilo olması lazım nasıl 2 kilo alıyorsun anlayamadım.
asli-ulusoy Bukiiiiiiii Ben de 18 haftayı bitiriyorum sadece 1 kilo alabildim. Mühim olan bebeğin gelişimi olduğu için takma bence kafana. Vermesi de zor olcak zaten almadığımız daha iyi. Son aylarda mecbur alcaz zaten 😅
Areenn Ilkmeyvem nasıl 2 kilo aldınız 37. Haftada? Çocuğunuzun 500 Gr falan olması gerekiyor bu durumda 🙄