Elly20 Doğum yapan annelere bir sorum olacak. İstanbul avrupa yakasında dogum yapıp memnun kaldıgınız bir hastane var mı? Doktorum her hastaneye geliyor, tercih benim olacak. Arastırmaya baslamak istedim
Semaan Elly20 ben ilk doğumumu özel Nisa hastanesinde yapmıştım tesettürlü olduğum İÇİN çok rahattı çalışanların hepsi nerdeyse bayan kendi doktorumda Güler yüzlü oldgu için şimdide oraya gidiyorum memnun kaldım yani ben araştır istersen
Whitewomen Elly20 Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesinde doğum yaptım hastane çok güzel tertemiz çalışanlar çok kibar ve ilgiliydi. Normal doğum yaptım. Bir erkek yoktu. Çok rahattım.
Esra33-34 Elly20 ilk dogumum avrasya hastanesi Gaziosmanpaşa atilla okurdu sımdı yine kendisine gidiyorum ta beylıkduzundan kalkıp
Menbes34 Whitewomen doktorunun ismini öğrenebilirmiyim evime çok yakın o hastane ama bir türlü cesaret edip gitmedim aslında imternette ki kötü yorumlardan dolayı
Whitewomen Menbes34 Doktorum Fatma Tektemir ama ne iyi ne de kötü diyebilirim. Ikinci doğumum için başka doktor seçimi yapabilirim
Menbes34 Gop Başarı hastanesi selime demirbaş önerildi bana ama henüz gitmedim. Doktorum sultan gazide Mustafa balık kendisinden çok memnunum ama hastane çok eski hocam çok yoğun doğuma giremeyebilir diye arayıştayım bende
Gizem1257 Menbes34 Canim dün biri bu doktor hakkında başlık açmıştı doktor kesinlikle sezaryen dogum yaptirmak istiyor normal yaptirmiyor vs gibi normal dusunuyorsan bi arastir mutlaka bence 🌸