KEREM- Kızlar Merhaba⭐ Biz bugün 20 haftalık olduk ama henüz bir hareket hissetmiyorum? Sizlerin nasıl gidiyor acaba?🙏
Elanurgvn61 KEREM- canım bende 19 20 de seyirme şekilde hissediyordum yada pit pit gibi 23 den sonra başlıyor qsil tekmeler yani bende öyle oldu şuan 32 olduk dönmelerini hissediyorum genelde ❤ Rabbım en yakın zamanda yaşatsın sana da insallah
Bussbusss KEREM- bende 18 de hissetmeye başlamıştım ama tabi ki çok hafif bir şekilde. Zaten düzenli de olmuyormus bu haftalarda. Göbek bölgeniz yağlıysa onunda etkisi varmış geç hissetmenizde. inşallah en yakın zamanda hissedersiniz 🌸
KEREM- Mevaninannesiii sizin harikaymış çok sevindim💙 Sanırım benm göbeğim olduğu için yağlardan hissetmiyorum🤭😂
birsencelen Mevaninannesiii nasıl bir his ya ben 16. Haftadayım böyle çok az ağrı giriyo sonra bir kıpırtı oluyor acaba tekme mi atıyor bilmiyorum 😂
KEREM- Elanurgvn61 Elanurgvn61 seyirme ve pıt pıt damar atma gibi hissediyorum, ama böyle kayma filan hissetmiyorum henüz🙏💙 Amin inşallah isteyen herkes en yakın zamanda bu duyguyu tadar.🌿
KEREM- Bussbusss evet bende öyle duymuştum göbek dokusu yağlı olanlar daha geç hissedebiliyormuş💙🌿🙏 İlginiz için çok teşekkürler
pamukprensesss KEREM- bizde 19+4 olduk ilk hareketi tam 19 da hissettim karnimda segirme şeklinde şimdi sol tarafıma yattığımda hafif hafif segirme oluyor