Aguo Irem2veysel ben tüketiyorum, ilk 3 ay çok dikkat ettim sonra canım istediğinde azıcık azıcık tükettim. Bu kadar sıkı şekilde kurallara uymadım, sakınan göze çöp batar neticede 😇 tabi sen bilirsin 😅
Kinkof Yldzsenk bende çölyak hastasiyim zaten cogi şeyi yemiyoruz. Valla ketcap mayonez diye de sınırlamadım kendimi yedim glutensiz herseyden zaten hergun tabak tabak mayonez yemedigimize göre sorun olmaz
Ozgebhb Irem2veysel benimde peynirli ketçaplı makarna istedi şimdi canım 😅🤣🤣 ben mayonez çok sevmem normalde de ama hamburgerin içinde tükettiğim oldu
-tgcee Irem2veysel ayda bir kez veya iki kez bunu yapmanızdan birşey olmaz diye düşünüyorum, bende cips e karşı direniyorum ama ayda bir yiyor gibi bir durumdayım tabiki yenmese çok çok iyi ama isteyincede bastırmak istemiyorum
Nazlimom Irem2veysel mayonez yeme dedi doktorum içinde yumurta oldugu icin ketcap yiorum oda cok degil canim çekerse
Misssitare Irem2veysel ben yedim malesef🙈 sonrada vicdan yaptım🥺 Şu an bunu havuç yiyerek yazıyorum🥴Sağlıklı beslenmeye devam
Nus_12 handeozt8 doktorum beni mayonez diye değil maydonoz diye uyardı hazır gıdalardan olabildiğince uzak dur dedi.zaten bende öyle dolu dolu yemedim hiç mayonezi
handeozt8 Nus_12 ben sürekli maydonoz yiyorum ne gibi sakıncası varmış acaba merak ettim baharatta katıyorum yemeklere ilk kez sizden duydum şahsen maydonozu kaynatıp suyunu içmediğiniz sürece sıkıntısı yok bütün doktorlar da bunu söylüyor