8 Mart ta sabah yatışım yapıldı (özel hastane) canım doktorum geldi ameliyathaneye alındım zaten gide gele herkesi tanımıştım samimi olmuştuk ameliyathanede şarkı falan söyledik neyse gelelim anesteziye hiç bir acısı yok iğne girişini asla hissetmiyorsunuz bakın asla diyorum sadece elektrik çarpması oluyor oda sanki makattan elektrik vermişler gibi bir saniye😂 neyse anestezi doktoru istediğim reaksiyonu aldım dedi ve yattım hemen faktör bacaklarımı hissediyorum parmaklarımı oynatıyorum sonda takıldı hiç acımadı tabi ki doktorum geldi ayağımı oynatıyorum ben dedim kaldırabiliyor musun dedi evet dedim kaldırdım ama ağırlık var mı dedi evet dedim neyse ben başlayınca haber vereceğim dedi ama ben neşterle çizdiğini farkettim dümdüz bi çizik atılma hissi sadece yok canım nerden çıkardın dedi ve benim canım yanmaya başladı sol tarafım ama nasıl acıyor çekeleştirmeler başlayınca sol tarafım yırtılıyor sanki bildiğiniz acıyor bana panik yapıyorsun ondan dediler hayır gerçekten çok acıyor dedim ve uyumuşum sedasyon verdiler uyandığımda üzerimi temizliyorlardı ve benim canım hala acıyordu hissizlik yoktu. Negatifliği bu kadardı kızlar beni entübe etmedikleri için yanına bebişimi koyup fotoğraf çekmişler ten tene temas yapmışlar☺️ Odaya getirdiler 40 dakika sürmüş toplamda gidip çıkmam ama girdiğim anda başlamadılar ve çıktığımda da bir süre bekleme salonunda bekledim o kadar düşünün yani kısa sürüyormuş. Ben olayları anlatıyorum tabi sedasyondan kafam bir milyon gülüp duruyorum ama canım acıdı diyorum😂 bacaklarımı hissetmemem gerekiyormuş odaya geldiğimde de fakat ben bacaklarımı kaldırıp indiriyordum parmaklarımı oynatıyordum hatta ayağımı kaldırıp diğer ayağımın üzerine koydum. Bu arada bastırma falan yaptılar hem ameliyathanede hemde odada alttan temizlik üstten de bastırma evet can acıtıyor ama dayanılmayacak kadar değildi. Olay eve gelince başladı kızlar şiddetli kas tutulması baş ağrısı boynum sırtım her yerim tutuldu çok şükür yavaş yavaş açılıyorum. Pazartesi kontrolüm var bebiş de sağlıklı çok şükür umarım kontrollerde güzel geçer Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu yatmayı benden hikaye bekleyenler vardı biraz kafa şişirdim ama olan neyse yazmak istedim bende çok araştırdım okudum burda bir çok arkadaşım oldu birlikte destekle geçirdik 9 ayı hepsine çok teşekkür ederim iyi ki var burası bu arada hala sol tarafım acıyor ne varsa o sok tarafta😂 listemde varmış ufacık bir şey doktorum onura aldım o da benden olsun dedi ay hadi sustum ben 😂