Yasecer Aycan051415 benimde son 4 sezeryan olucak ama günler geçmek bilmiyor gerginlik heycan korku mutluluk hepsi bi arada😁 allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
1oguzannesi Aycan051415 son 8 ama bizimkininde hiç gelesi yok , karnım aşağı düştü aslında ama bakalım bekliyoruz 😇
Binnur81 Ohh baya yakın hepinizin 34 bnm daha ben napim 🤭 bende kız diye erken gelir diyorum ama çoğu kizlar beklemede demekki 2 oğlum War 40 bitince geldi 41 haftada 🙈🙈
Salliya Aycan051415 illa zorlan cikarttiracak kendini 😂 bende hiç ummazdim bu kadar beklemeyi benim için de yıkım oldum gönlümde de hep 38 felan vardı memurum uzun devredebilmek için su an hayalerim hep yalan😂
Aycan051415 Yldrmerve bu ara yürürken biraz zorlamaya başladım sanırım kanala giriyo ama kanala girsede öyle duran bebekler de varmış oyuzdennumitlenmiyorum😅😅 benim göbek düştü Bayaa tutmadan yürüyemiyorum 😅
Yldrmerve @Aycan051415 ne yapıcaz böyle elimize bez alalım yerleri silelim belki işe yarar suni sancı yemek istemiyorum 😂
Aycan051415 Yldrmerve silmiykmda süpürmek yerine gırgır yapiyom 😅😅 ama yavru inat icerde bütün haklarını kullanacak illaaa🤣🤣