tuce2 anneyimmm42 mide bulantilarim az da olsa azaldı agzımdaki o garip tat gitti sanirım hamileligin balayı denen dönemine girdik🤭🙏cinsiyeti iki hafta sonraki dr kontrolumuzde ögrenecegiz kısmetse
miroski_22 anneyimmm42 bel ağrılarım aşırı var özellikle geceleri onun dışında çok şükür bulantılarım çok azaldı rahatladım 15+2yiz ❤
anneyimmm42 Dolunaybelinay tam belli değil canım kız dedi doktorum bakalım ay sonu yine gidicez . Sizin
anneyimmm42 Dolunaybelinay bizde gidince 18 haftalık oluyoruz Allah’ın izniyle o zaman net öğrenicez nasipse 😊🍯
Aleynaeylul Iyi gidiyor da aşırı şişkinlik oluyor ve göğüs acıması. Onun dışında çok şükür iyiyiz. Cinsiyetini 11 haftada söylemişti doktorum hala aynı 🤗 oğlum olacak nasipse.
Bebetoveannesi Aleynaeylul canım dün biz de 11+0 da doktora gittik kontrol vardı bir tahminde bulundu bize de ama bi daha Kİ ay daha net olur dedi yani 11 de söylenen tahminlerin tutma ihtimali var mı gerçekten herkes olmaz diyor ama gittiğim doktor da yılların doktoru tecrübeli yani
tuce2 Bebetoveannesi benim bebegim suanda 15 haftalik 2 haftadir mide bulantim ve agzimdaki o kötü tat gitti çok sukur tabi mide bulantilarim icin prilam dr kullaniyorum onu biraktigim anda iptalim🤢
Aleynaeylul Bebetoveannesi yani dediğim gibi bana da tahmin dedi sonra gittik yine aynı dedi benim gorumceme de 11 yada 12 haftalıkken söylemişti kız diye değişmedi onunda
Bebetoveannesi tuce2 11 haftalık bebeğim bana da dün prilam yazdı eşim almıs iş yerinde unutmuş yarın gidip getirecek insallah etkisi olur çıkarma yok da çok bulantı var
tuce2 Bebetoveannesi malesef tam anlamiyla bulantiyi kesmiyor yani bende en azindan öyle oldu.Ama içtigim surece kusmuyorum en azindan