Cananyildiz renginnnock bende 3 ayın içindeyim kilo vermişim ilk aylar normal sonradan zaten alınıyor önemli olan bebeğin kilosu
BebiskomMm renginnnock iç karnınız geniştir bende 8 aylık hamileyim karnım 7.ayda çıkmaya başladı ve 5 aylık hamileyken hamile kaldığım kilodan daha düşüktü kilom çnkü fazlaca mide bulantım vardı. Sonradan kilo almaya başladım. Bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu olduğu sürece sizin kilonuz pek önemli değil bence. 🥰🥰
Dark renginnnock bebeğinizin gelişimi iyi ise kilonuz falan pekte önemli değil. Zaten dotkorunuz söyler kilon az veya çok diye . Her gebenin karnı büyük olmuyor bünyeye bağlı endişe etmeyin🌸
Kizilkafaa renginnnock Yani bazılarının iç karnı geniş olurmuş ondan dolayı karnı büyümezmiş. Anneminde böyleymiş :)
baby22_ renginnnock normal ben de 5. Ayın içindeyim 6 kilo verdim. Zaten ilk 4 aya yakın bebek anneden beslenmiyor. Kilolu hamilelere bile ilk 4 ay diyet yaptırıyorlar o yüzden. 5. Aydan sonra daha hızlı alınıyor almaman çok iyi olmuş avantaj yani
Htcnal renginnnock Bebek gelisimi iyiyse dert edecek bir durum degil,ben de hic almadim,beni somuruyor canim yavrum 😆
Boniboncuk 4,5 aylıgım bende. 2 kiloya yakın almışım. Karnım biraz var Ara ara çok şişiyor ara ara iniyor gazdan sanırım
Melos12 renginnnock ben 2 kilo aldım sandım ama hiç kilo almamışım ve 31 haftalık olucam bugün yarın 🤭
Dyg___ 20+3 haftalığım 43 kilo ile hamile kaldım şuan 47 kiloyum 4 kilo aldım ama görünürde hiçbir şey yok gibi sadece karından alıyorum sanırım 😊
ikizlerinannesi97 renginnnock 21+0 1 kilo aldım sadece hiç bulantım bile olmamışken hemde ama doktorum bebeğin herşeyin gayet iyi oldugunu söyledi herkezin bir olmuyor kafana takma son aylar alınıyor kilo az almak daha iyimiş hatta 😊
Mrv135 renginnnock İlk aylarda almamak daha iyi zaten. Şanslısınız ben de almamak için uğraşıyorum 3. Ayim biticek haftaya. Bir dahaki muayenede doktora sorun 1.5 kilo almışım nasıl sizce diye. Normal diyicektir bence. Az kilo alırsanız daha rahat hareket edersiniz.