BayanUlgerr Lohusalık dönemini yanlız geçiren var mı heralde yanlız olmamamak gerekiyormuş 40 gün boyunca biz memleket dışında olduğumuz için ailemden gelecek olanlarda çok fazla kalamiycaklar nasıl geçiyor zor oluyor mu evde tek kalmak vs
Pnr_2021 BayanUlgerr oğlum 1 yaşında ne doğumda ne sonrasında nede 1 yıllık süreçte kimse yoktu eşim haricinde. O da akşamları anca. Ben çok zorlandım ama geçti gitti simdi kızıma hamileyim 2 ay sonra yine lohusalıkta yalnızım İyiki de yalnızım karışan psikoloji bozan yok
Saliha03 BayanUlgerr Bence yalnız kalmayın lohusalıkta kalan psikoloji tüm hayatınızı etkileyebilir benim yengem de lohusalıkta psikolojik hastalık kaldı tedavi görüyor şuan hâlâ. Bende lohusayım yanımda annem var evet kimseye ihtiyacınız olmayabilir gibi hissedebilirsiniz şimdiden ama emin olun öyle olmuyor bi ses bi nefes arıyorsunuz bi bardak çay içerken muhabbet etseniz bile yeter. Çünkü çok başka birşey lohusalık gerçekten bitsede gitsek modundayım şuan 25 günlüğüz
Meleekk Saliha03 bencede tek kalma. Ben tek kaldım kafayı yiycektim. O kadar zor atlattım ki 🤦🏻♀️☹️ tamam tek olmak güzel ama kötü yanları da var maalesef. Benimde psikolojim bozulmak üzereydi. Sonunda geçti o günler çok şükür 🙏🙏