Denizyldzm Kızlar 25 haftalık hamileyim ve 4 gündür sarı akıntım çoğaldı kaşıntı yanma yok normal mi acaba
ipekveatlas benimde o haftalarda cogalma oldu hala aynı 32+4 doktor normal diyo kaşıntı yanma vs yoksa bende anlamadım günde kaç defa iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum..
Denizyldzm ipekveatlas çoğu arkadaşlar da normal dedi ama işte korkuyor insan arada adet ağrısı gbi olup geçiyor sizinde ilk gebeliğiniz mi
ipekveatlas Denizyldzm evet benimde ilk gebelik. ben daha önce idrar tahlili de verdim cok kücük bi enfeksiyon çıktı doktor suyla bile geçer dedi zaten başka belirti yok hiç ondan bende ciddiye almıyorum artık
Melisss007 Denizyldzm bende yaşıyorum aynı durumu 25+3 üz bizde doktora gidince sormayı düşünüyorum bende ama şöyle bişey var benim idrar yollarımda enfeksiyon var acaba o yüzden mi diye düşünüyorum bazen
Denizyldzm ipekveatlas 30 lu haftalara bizde çıkalım sağsağlim Allah ın izniyle inşallah evlatlarımızı bize bağışlasın kurban olduğum
Denizyldzm Melisss007 idrarla da alakalı olabilir mi acaba bndede geçen hafta vardı ilaç kullandım inşallah geçmiştir
Melisss007 Denizyldzm hiç bilmiyorum inanın ama öyle olabileceğini düşünüyorum çünkü birkaç kişide de synı şikayeti duydum