sengulmehmet Eğer bebeğinizi uluslararası bir uçakta doğurursanız dünya vatandaşı oluyor. İstediği ülkedr vatandaşlık hakkı kazanıyormuş doğru mu sizce?
Mrve sengulmehmet evrt öyle ama o can havliyle insan onu mu dusunur ve hamikeliğin blli süresinden snra rapor almadan ucaga bnemiyorsunuz firmaya göre ay degişio
Elifece sengulmehmet belli acentalar için geçerli evet 🙂 ama zaten 35 haftadan sonra uçağa almıyorlar
Kurtum sengulmehmet kim uçakta doğum yapmak ister ki ulu orta milletin içinde. Yerden kilometrelerce yüksekte çok saçma bence. Riske değmez doktor hemşire olacak mı yanınızda yok. Bide türk vatandaşı olmaktan daha gurur verici ne olabilir ki neden başka milletin vatandaşı olsun benim özü türk kendi türk olan bebeğim... 😐
PnarKoc Benim bildiğim kadarıyla her hava yolu acentesi için geçerli değil hanımlar ben de araştırdım. Bildiğim kadarıyla uçakta doğum yapsanız da her acente vatandaşlık vermiyo ama iyice bi araştırmak gerekir yine de ☺
Geencanne PnarKoc türk hava yolları veriyor kızlar ama dediğiniz gibi ay süresi var belli süreden sonra binmeniz yasak erken doğum gibi bi durumda olabilir ancak birde yurtdısına ucuyor olmanız gerekıyor.
Sydgrdl sengulmehmet evet canım doğru ben sürekli uçakla yolculuk yapan biri olarak 28 den sonra 35 e kadar doktor raporsuz almıyorlar 35 den sonra hiç binemiyorsun
Nurarslan sengulmehmet bende duydum mesela amerikaya gidiyorsunuz ve yolda dogum yaptiniz bebek cift vatandas oluyormus😄😄