seemanur_coban1 32.haftamdayım doktorumuz Faris bey di ama hastaneden ayrılmış . Bu saatten sonra kime gidicem bilmiyorum 🤷♀️
Nazligulbaskak seemanur_coban1 bende faris beye gidiyodum aşırı iyi Bi doktordu kendisi gitmeden son muayemizi olduk faris bey seni eda hanıma yönlendiriyim seni dedi bana ama ben Ahmet beyin ismini çevremden daha çok duyduğum için ona gitmeyi düşünüyorum
Habus seemanur_coban1 Ahmet coşkana gidiyorum 9+1 im. Çok küçük ama 4 defa gittim neredeyse her hafta. 1 hafta da arada covid sürecim oldu onda da ulaştım bilgi verdi ilgilendi gayet memnunum ben 🙏
seemanur_coban1 Nazligulbaskak kendisinden bende çok memnundum ilk baştan beri o takip ediyordu beni . Şimdi bu kadar yaklaşmışken nasl başka bi doktora gideceğimi düşünüyorum. Bende Ahmet coşkanı çok duyuyorum
seemanur_coban1 Nazligulbaskak ya bide buraların yabancısıyım kimseyi de tanımıyorum evlenip geldim buraya da . Tavsiye alabilceğim kimse de yok
Nazligulbaskak seemanur_coban1 aynı şekilde bende buranın yabancısıyım bende evlenip geldim ama oturduğum yerde o doktora gidip de memnun kalan çok insan var ona göre tecrübe edicem bende
Cnsbas12 seemanur_coban1 kesinlikle eda hanıma gitmelisin 22 haftalık hamileyim en başından beri oma gidiyorum çok ama çok memnunum saolsun çok yardımcı ve güler yüzlü ben 16 haftalık bebeğimi kaybettim eda hanıma anlattım ve şuan çok şükür hiç sorun yok şuan çok dikkatli şekilde gidiyoruz…
seemanur_coban1 Cnsbas12 yaaa çok sevindim memnun olmanıza bende ona başladm 33. Haftamdayım. Bende çiftlik mah oturuyorum bu arada
Cnsbas12 seemanur_coban1 baya baya yakınız birbirimze sanırım ben buraya geleli 1 sene oldu tam bilmiyorum tabi burayı İnş sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah ♥️♥️
seemanur_coban1 Cnsbas12 bende en fazla 1 bucuk sene olmuştur buraya geleli yabancısıyım buranın instagramdan eklerseniz tanışmak isterm semanuur_coban