happycat Merhabalar. 14 haftalık gebeyim. Hamile olduğumu öğrendikten sonra çamaşır suyu kullanmadım ancak eşim de tam temizleyemiyor gibi geliyor. Kendim yapmak istiyorum ama çamaşır suyundan da çekiniyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?
esradgn123 happycat Bingo oksijen kullanıyorum ama domestos gibi güçlü değil Bekletiyorum önce yoksa tam temizlemiyor
Nurcan6161 happycat ben çok çamaşır suyu kulanyom 29 haftalık gebeyim ve ilk günden beri kulanyom yapamiyom çamaşır suyusuz bağımlık olmuş bende🙄 inşallah çocuğuma zarar gelmemiştir
Sumiire happycat ben elime eldiven gecirerek yapıyorum tuvalete döktğgğmdede maske takıp ovalıyorum hemen cıkıyorum biraz bekleyip sonra duruluyorum
CansuDRY happycat Kullanmıyorum. Dezenfekte için sirke kullanıyorum. İlle ağaracak, beyazlatılacak yer varsa eşimin temizlediğine razı olmak zorundayım. Hiçbir şey bebeğimden kıymetli değil.
happycat esradgn123 ben normalde de bingo oksijen kullanıyordum zaten de hamile olunca emin olamadım acaba zarar verir mi diye.
Sumiire esradgn123 ayy hiiiç etkisi yok bende ondan kullanayım dedim lavabonun çay lekelerini bile çıkarmıyo duruyo dolapta öylece
Bayancorek happycat çamaşır suyu kullanmadığım temizlik, temizlik olmuyor benim için. Eşimin o tür şeylere alerjisi olduğu için, kendim 2 kat maske takıp yapıyorum. Bir problem yaşamadım. O temizlik yapınca da tatmin olmuyorum zaten, takıntılıyım biraz. 🤷🏼♀️🤐
happycat Eşlerimizin yaptığı temizlikten tatmin olmuyoruz genel olarak galiba 😅 ben de kararsız kaldım kullanmak konusunda
GazeRock Nadiren kullanıyorum.Ebeveyn banyom küçük orda hemen daralıyorum zaten çok sık kullanmıyorum.Mutfakta da öyle.Farketmesek de soluyoruz yazık değil mi bebişlerin minnoş akciğerlerine:) Kullanmak gerektiğinde maske ve eldivenle az miktarda kullanmamız daha iyi.
Ftynur happycat Hiç sakınmadım canım 22 haftalık hamileyim ilk günden beri sabah kahvaltı sonrası ve akşam yemeği sonrası tezgahı çamaşır suyuyla yıkıyorum evleri silerken çamaşır suyu aspirin kullanıyorum bi sorun yaşamadım😊
kvsr22 happycat Maske takıp çok fazla dökmeden hızlı bi şekilde yapabilirsin.Ben banyoda kullanıyorum.Klozete döküp çıkıyorum banyodan ,biraz bekletip suyu çekiyorum.
Villanelle Çamaşır suyu ile temizliği eşim yapıyor benim. Tuvaletleri, lavaboları ve duşu. Lavaboları zaten ellerimi yıkarken bile yapıyorum arada cifle. Haftada bir rica ediyorum eşimden, çok kirlenmedikçe sorun olmaz bence.
Grenpeopl happycat ben en son fazla kaçırıp aşırı rahatsız olduğum icin bıraktım cifin camasır suyu katkılı jel temizleyicileri var onlarla devam edicem artık cünkü cok kötü oldum bebeğimden değerli degil sonuçta
Rulina happycat ben kullanıyorum yaa ondan başka hiç bişey temizlemiyor daha bugün temizlik yaptım domestosla elime falanda bulaştı umarım bir zararı olmaz 🥲