Seyda60 Kayınvalidem bana destek amaçlı doğuma gelicekmiş ama laf sokmaları beni daha çıldırtıcak biliyorum nasıl gecıcek bu sure🤧
Askiletotomsu Seyda60 bende benimkini çağırdım Gelir cagirmasam da İlk torunu Annemler gelmez uzaklar zaten Ha gelirlerse de annemin bana hiç faydası olmaz hasta annem çünkü😑 o yüzden kaynanamin gelmesi çok mantıklı elinden her iş gelir yaşlanmadi da henüz 50 yaşında
Nilufar_1996 Seyda60 benimki geldi yük olmaya 💃🏻💃🏻💃🏻 18 günde bı kere kalkıp yemek dahi yapmadı erken kalkıp kahvaltı hazırlayıp kaldırdım kahvaltıya. Bı kere evi süpürdü o kadar. Çok şükür iyiydim kendim yaptım yemeğide çayida ev işini da. Bebek için başta biraz kalın giydir sar sarmala diyip duruyordu sonra pes etti. Sarılık olduğu için oğlum aşırı sıcak olunca uykusundan uyanmıyordu emizirirken veya süt verirken ağzını açmıyordu soyuyordum gelip giydir battaniyeye sar diyip durdu eşim kızdı uyanmıyor biz uğraşıyoruz diye sonra bi daha konuşmadı saldı.
Nilufar_1996 Seyda60 bende istemiyordum çünkü huyunu bilirim ancak o kendi kendini davet etti geliyorum sana yardımcı olmaya diye 😂
dermus Seyda60 keske hayatta olsaydı da gelseydi, 2 ay oldu vefat edeli, cok seviyordum cok iyi kadindi. Doyamadim kaynanama desem yeridir, adaletli, guler yuzlu, sevecendi, allah rahmet eylesin insallah , mekani cennet olsun❤️
Seyda60 Askiletotomsu laf. Sokmuyorsa senınkıde ıyı 😂 bnmkı akrep mubarek benım annmde hasta cok gecms olsun sızede rabbm sıfa versın annelerımıze
Askiletotomsu Seyda60 inşallah canım benim Yok benimki çok tatlı bı kadindir Şimdilik hiç bir can sıkıcı yönüyle karsilasmadim
Merveberill Benimki laf sokmaz ama çok pimpirik strese sokar beni doğumdan önce gelirse bizde eşimle normal doğumda olsa sezeryan da olsa doğum gerçekleşince haber verme kararı aldık 🤭🙈😂
Merveberill Seyda60 kızabilirler ama yapacak bişey yok daha 12+6 haftalık sen doğururken ben 9 doğururum demeye başladı 😂
Nilufar_1996 Seyda60 inşallah tez zamanda geri döner benimki burda çok sıkılıyor aylarca kalamaz bir anda gidecem ben biletimi aldım dedi ve gittiii çok mutlu oldum çaktırmadim ama biraz daha kalsaydın dedim gideyim ben dedi 🙊🙊
Eylul11 Seyda60 Yaa bende kayınvalidem her şeyimle ilgilensin gelsin isterdim ama kendi kızlarına bile bakmış birisi değil 🙄 Genelde ben yapamam edemem klasikleri . Benim annem gelir yapar her şeyi ama her doğumda onu çağırıyorum üstelik kendi gelininede yıldan usanmadan bir ay boyunca baktı benim annem artık çekiniyorum anne sen gel demeye ona da yazık