Birseniz Kızlar benim ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum annemin son çocuğu suyu az olduğu için alınmıştı karnında yapışmıştı o yüzden o konuda çok korkuyorum aklıma sürekli takılıyor bebeğin suyu nasıl azalıyor ve nerden anlıyorsunuz azaldığını çamaşırınızamı damlıyor ya da lavaboya girdiğinizdemi su damlıyor
Mercan28 Birseniz suyunda sızıntı olsa hiç durmadan su gelirmiş bi gelip bi gelmemezlik olmazmış doktorum öyle demişti
dml33 Birseniz su sizintisindan azalır çocuktaki anomalidn böbrek mesela yokluğu gibi sende şeker tansiyon damarsal rahatszlik varsa veya hicbiri olmaz bünyesel azalır bbm mesela 3. Hamilelik hepsinde suyum azaldı ilki komple bitti annenin gibi alindi 2. Ve 3.de biraz azaldi hiçbi sorun yok cocuklarda bünyesel dedi prof.
Birseniz Mercan28 teşekkür ederim bende sus sızıntısı olmuyor korktuğumdan meraktan sordum inşallah kimsedede bendede olmaz sağlıkla alalım bebişlerimizi inşallah 🙏🏻
Villanelle Bebeğin suyu sadece su sızıntısından azalmaz. Bebek eğer yeterince beslenemez ise gelen kanı önemli organlarına yani beyne yönlendirir ve bu nedenle sindirim, boşaltım gibi sistemleri yavaşlar. Bebek idrarı az yapmaya başlarsa, su azalır