Ekilemradahuc Kızlar merhaba 18 haftalık hamileyim covid oldum internetten okuduğum kadarıyla kan sulandırıcı kullanmam gerekiyomuş siz kullandınız mı doktorum bana bişey demedi bide kullananlar varsa covid iken mi kullanmaya başladınız covid geçtikten sonra mı
Eda-1997 Ekilemradahuc ben 23 haftalıkken covid geçirmiştim kullanmamıştım kullananlar var doktor gerekli görüyorsa eğer
Senaoztrk Ekilemradahuc ben gebeliğimin başından beri çorasprin kullanıyordum ilk düşüğüm.oldu die gün aşırı kullanıyordum 32. Haftaya kadar kullanicaz demişti doktorum 15 haftalıkken covid olmustum covid olunca hergun icmemi söyledi bu ve 34 haftaya çıkardı covid phtilasma yapıyor demişti ama.her doktor.vermiyor.galiba
Asil28 Ekilemradahuc Covid olduğumda hamile değildim ve 10 gün kendim coraspirin kullandım. Covidi atlattıktan yaklaşık 1 ay sonra hamile kaldım. 8 haftalıkken gelişmediği ve kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Kürtajdan 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ve 3 haftalık iken öğrendim. Doktorum tedbir amaçlı hemen coraspirine başladı 32. Haftaya kadar kullanacağımı söyledi. 31+1 olduk çok şükür. 16 Martta kontrolüm var kesebileceğini söyledi.
Ekilemradahuc Svmbhc covid olduğunuzu öğrendiğinizde mi kullanmaya başladınız yoksa hastalık geçtikten sonra mı
Svmbhc Ekilemradahuc Oldugumu ogrendigimden belli canim her 400 luk oksapar doguma kadar vuruncam doktorum dogumu kolaylastircagini soyledi
Mimii94 Ben hamilelign en basinda oldum 32.haftaya kadar coraspin kullanmami soyledi iki doktorumda. Hatta 32den sonra kan sulandirici igneye geceriz dedi. Siz yine de doktorunuza bi sorun
Pembekurdele Asil28 sizdeki durumun aynisi bende de oldu megerse covid gecirenler 1 sene boyunca özellikle gebelik varsa veya düsünülüyorsa kan sulandirici kullanmaliymis bende ilk bebegimi sizin gibi kaybettim suan 21 haftalik hamileyim kan sulandirici kullaniyorum tedbir amacli
Asil28 Pembekurdele sağsalim kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi 🙏 arkadaşımda iki aylık hamile iken Covid oldu coraspirin kullanmadı bebeğin gelişimi durduğu için 4 aylık karnında kaybetti ne yazık ki.
Aysckzgnc Ekilemradahuc oksapar iğneyi kullanıyorum her gün bi adet, sırf covidken olsa iyi, doğuma kadar +10 gün dedi doktorum, 31. Haftadayım 20. Haftadan beri kullanıyorum yok yere malesef…
Hande1nur Ekilemradahuc bende 19 haftalikken covid oldum ve çok ağır geçirdim,doktorum endiselenmememi bebeğe hiç bir zararı olmayacagini söyledi ve coraspin iç dedi 30 tablet cikiyor içinden 30 gün sabah aç karnına a icmemi söyledi.ictim hatta zararı yok yararı var bebeğe iç dedi.bitince daha içme dedi okdr
Ekilemradahuc Hande1nur bu corasprin dediğiniz ilaç gebeler için ayrı bi ilaç mı yoksa herkesin kullandığı corasprin mi benim babamda kullanıyordu da onu
Fk2 Ekilemradahuc zaten kullanıyordym dozunu artırdı. Birde doğuma yakınım diye son on gündü coraspirin kesmişti ona yeniden başlattı ben kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullandım gebelikte dozları stıç
Yagmuracar0509 Ekilemradahuc ben covitten önce göğüse gitmiştim nefes sıkıntım için kan aldılar pıhtı varmış covit den sonra tekrar baktılar yine pıhtı var 20 gündür oksapar iğnesi kullanıyorum bitince tekrar gidicem