Zisanince İkinci gebeliğim daha 15. Hafadayım ama bazen yemek yendiğinde veya su içtiğimde karnım bir şişiyor sanki patlayacakmışım gibi bu durumu kaç kişi yaşıyor biraz spor yapıyorum hareket ediyorum rahatlamak İçin 🥶🤦♀️
Sevgiplt Zisanince benimde 2. Gebeliğim bende de öyle oluyor maalesef 😔2. Gebeliklerde oluyormuş böyle genelde hatta karnın daha büyük duruyor benim 5 aylık gibi duruyor 😔
Mrvsmt2502 Zisanince bağırsak hareketleri yavaşladığı için oluyor canım az az sık sık yemek yemen lazıö suyuda birden bardak bardak içme yanında şişe bulundur çay içer gibi yudum yudum devamlı iç 😘
Msl22 Zisanince Oda birsey mi 3.trimesterdeyim hala haftada iki uc kere gaz oldugundan midem bulaniyor gaz çıkmadığı zaman mide bulantisi oluyor cok kotu bir durum ne rahatlatır bilmiyorum ki
Zisanince Mrvsmt2502 öyle içiyorum devamlı yanımda su var yudum yudum içiyorum ama yemeği kısmam lazım
Zisanince Msl22 oyyy ben işte öyle kaç kere karnım yaş gibi oluyordu erken doğum diye sevk ediliyordum
Msl22 Zisanince Aa gercekten erken doğum belirtisi mi peki oluyormus gaz ile erken dogumun ne ilgisi oluyormus ki ya
Zisanince Msl22 ya benim karnım taş gibi oluyordu öyle sevk ediliyordum ama 40. Haftam bitti öyle geldi bebiş
Xxz Zisanince ilk gebeligimde 5 aya kadar karnım.cikmadi şimdi 3. Ay bitti karnım.her yemekten sonra dediğin gibi düşük gibi oluyorum. Ne zaman gaz çıksa o zaman ancak rahatlıyorum yoksa o şişme sancı çekilir gibi değil. Dediğin gini hareket yapıp onu cikmarmak lazım
Msl22 Zisanince Valla magnezyumda kullaniyorum ama 🥺 günler hic gecmiyor valla buyuyecek mi acaba kaçinci haftaları görürüz bilmiyorum