Huri-newmom Merhaba canım haziran sanırım doğum benimde aynı 3 Ay bile yok hatta yaz bebisleri bizimkiler civilin kac mağazasını gezdim fiyatlar yüksek ve son bir ayda lcw den toplam 3 kez sipariş verdim yazlık kiz bebek kıyafeti çoğunluk tulum ve ikililer uyguladığım indirimler le toplam 3 sipariş 1230 tl olacakken 825 e geldi 400 tl indirim uygulanmış oldu ürünler tanesi 20 tl falan geldi bussuru sey aldım sadece lcw de citcitli badiler diğer yerlere göre pahali ve zaten yaza göre de kalinlar bence uygulamayı indir yeni üye ol yeni üyeliğe ekstra indirimi var ekstra 250 tl ye 75 tl düşürüyor yanına da bir kupon koyunca cok iyi indirim oluyor 500 tl ye 150 tl düşüyor mesela iki parça üç parça şeklinde alışveriş yaparsan daha da uyguna geliyor ben hep yeni üyelik açarak aldım alacaklarimi instagramdada lcw kupon yaz yardımlaşma için paylaşılıyor onları kopyalayıp deneyerek geçerli kuponu kullanabilirsin cok tatlis şeyler aldım çok uyguna dışarıda birisinden indirim asla isteyemiyoruz burada alışverişinin yarısı kadar bedavaya geldi ve lcw kalitesi bebek kıyafetinde tartışılmaz bence 😊