Yonca-on12 canım ben durumumu öğrendiğimde 13+3 düm cinsiyet için gittik ense kalınlığı 9,3 mm’di.başından karnından sırtına kadar ödem vardı. Hemen perinatoloji doktoruna gittik doktorumun yönlendirdiği cvs yapıldı 10 gün sonra sonuç çıktı temiz bizde sevindik eşimle atlattık geçer düzelir diye gittim tekrardan ciğerlerine kadar su dolmuştu vücudu kalbi sağa kaymıştı boynunda da kistler oluşmuştu. Organlarında sıkıntı yoktu. Kalbi hala atıyordu. Sonlandırmak istemedim. En son heyete çıktım 16+4 bana zarar vereceğini söyledi bi aydır gitmediğim doktor kalmadı herkes aldır aldır dedi en son heyetteki doktorlar da öyle söyleyince eşim sana bir şey olur dedi bana kalsa ben doğuracaktım kalbi durana kadar taşırdım yavrumu ama beni zehirleyeceğini söyleyince eşim razı gelemedi sonlandırmak zorunda kaldım cinsiyeti bile doğumdan sonra anladım ilaçla düşük yapıldı. Erkekmiş bebeğim sevinemedim bile görmedim göremedim cesaret edemedim taşıyamazdım psikolojik olarak zaten kötü durumdayım hala atlatamadım tekrar anne olmak istiyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ilk gebeliğimdi 😔