Asyaaa35 Kızlar 32.haftadayım önceden günde bir çıkabiliyordum ama son 2haftadır 2-3günde bir zorla çıkıyorum wcye bugun çıktım zorla çok afedersiniz ama silerken kan gördüm ve şişlik hissettim sanki dışa doğru çıkmış gibi bi şişlik ne iyi gelir acaba veya doktor ilaç veriyormu wcye çıkabilmek icin
Zeynep_60 Asyaaa35 bende 33.haftadayım nerdeyse 2,3 hafta bende bu sorunla uğraştım hatta doktorum ilk başta doğum sancısı sandı bunu,ama sonradan bi ilaç verdi ihsal etmesi için ve fitil verdi bana geçen haftalara göre gayet iyim şu anda
MeyraRana Asyaaa35 muz tüket cnm ben faydasını gördüm bende kullandığım ilaçlar yüzünden tuvalete çıkarken zorlanıyordm şimdi aklıma geldikçe muz yiyorum rahat ediyrm.
Asyaaa35 Zeynep_60 tuvalete cıkamadıgımda ve gaz oldugunda bebegn hareketleride kısıtlanıyordu sanki daha az hissediyordum belki ondan doğum sancısına benzetiyoe olabilirler
Zeynep_60 Asyaaa35 aynen bundan dolayı işte tam olarak ,siz yine de doktorunuzla görüşün bi çünkü çok sıkıntı olur Allah korusun 🙏🏻
Htcnal Asyaaa35 Aç karnına iki adet kayısı ve uzerine iki bardak sicaga yakin ilik su.Ablama sezaryen sonrasi kabizlik cekmemesi icin doktor tarafindan soylenen yontem ,benim gibi kronik kabizda bile ise yariyor🙋
MeyraRana Asyaaa35 ozmn herkesde farklılık gösterebiliyordur bende gayet rahat tuvalete çıkardı yani dünya varmış dedim keşke daha önce alıp yeseydim dedim çünkü ilaçlar yüzünden haftada bi kere büyük abdestimi yapabilyrdm oda zorla şimdi muz tüketiyrm günde 3 4 tane akşamları rahatlıyorum..
Bora5832 Asyaaa35 ben sezaryan oldum bütün bağırsak düzenim bozuldu son çare zeytinyağı içtim ekmekle falan yedim şu an daha iyi
Asyaaa35 MeyraRana muzun bebege cok faydası var o yuzden gunde 1-2yiyorum ama tuvalete cıkma konusu dediginiz gibi herkeste farklı bencede size iyi gelmiş ne guzel
Sevgiplt Asyaaa35 doktorunla görüş kuzum genelde kabızlık için dubhalak veriyorlar ama kabızlığın çok ise magnesie calcinee verir geçmiş olsun
Handeee2 Asyaaa35 şişlik ve kan basur olabilir . Normal doğum istiyorsan genel cerrahiye gözükmelisin
Asyaaa35 Handeee2 normal dogum istiyorum ama bugun az kalsın vazgecicektim😂😂 dedim tuvalette böyleyse dogumda düşünemiyorum 🥴
Zeynep_60 Fztan ben Almanya da yaşıyorum buradaki ilaçlar orda olur mu bilmiyorum açıkçası 🙁bide şu anda hastanedeyim isterseniz eve gidince bakıp yazarım size💜