elifaliunaldi burcaktufenk etlik lokman hekim den Ağustos ayında aldım paketi Elif hocadan , 7500, o zaman Sincan lokman hekim en uygunuydu 6000demislerdi.. şimdi nedir bilemiyorum 🤷
burcaktufenk elifaliunaldi ya benim asıl sormak istediğim doğum fotoğrafçısıyla ilgili etlikte bu konu hakkında ne söylendi acaba sincanda kesinlikle doğuma fotoğrafçı giremez dediler oda çekimi olacak dediler
elifaliunaldi Deletedmom455465 bayağı farketmiş , Ankara Özel hastaneler arasında en uygunu lokman hekim olarak düşünüyorum
elifaliunaldi burcaktufenk haftaici ve cumartesi gündüz doğumun olursa doğumda fotoğraf çekimi var dediler fakat mesai saatleri dışında olursa fotoğrafci olmadığı için çekim olmaz o halde de sadece oda çekimi yapıp albüm verir fotoğrafçımiz dediler. Doğum şeklim zamanı belli olmadığı için böyle dediler..
burcaktufenk elifaliunaldi ya benimde kuzenim ve yengem etlikte doğum yaptı doğumuna girmişti ama sincandakiler öyle bir diretiyor ki hayır orda(etlikte) öyle bir hizmet yok doğuma pandemiden dolayı kimse girmiyor vs vs o yüzden böyle bir post açtım sincanda doğum yapıp fotoğrafçı olayı nasıl oldu merak ediyorum
12eylul burcaktufenk Merhaba Sincan lokman hekimde yaptim sadece oda cekimi oldu albumle birlikte verdiler ama kendi kameramiz oldugunu soyledim eşimi aldirmak istedim kabul etmediler sezeryan&normal doguma alamiyorlarmis fotografci
Reffikaa Bende Etlik Lokman hekimden aldım canım 7.000 ne ama Ocak ayı itibari ile zam yaptı tüm hastaneler . Ben Elif Hocayı çok övdükleri için ona gidiyorum iyi ki de ona gitmeye başlamışım .
burcaktufenk 12eylul ne zaman doğum yaptınız acaba birde doğumhaneyede mi kimseyi almıyorlar özellikle eş
12eylul burcaktufenk 2018′de dogum yaptim canim simdi tekrardan orda olcak dogumum sezeryanim ben ama ablam normal dogum yapti dogumhaneye giremedik sancisi varken annemle odada surekli masaj yaptik sancisi cogalinca aldilar dogumhaneye