Deletedmom727271 9da ilacıma kalkıyorum her sabah sonra yine uyuyorum 11de kalkıp 12de kahvaltı anca yapıyorum :)
Baharow ElisaMom bende çişe uyanıyorum genelde oda olmasa hiç kalıcam o arada ağzıma elma ceviz ne bulursa atıp uykumu acmadan tekrar yatıyorum
[silindi] Baharow Beeenn kesinlikle ben 12 den önce kalkamıyorum az önce kahvaltı ettim formda takılıyorum 🤣🤣
Zeeynepp Baharow ilk zamanlar uykular çok tatlıydı şimdi de öyle ama düzeldi eşim de vardiyalı çalıştığı için biraz uyku düzenim değişiyor.Kac haftaliksinz bu arada
Baharow Zeeynepp 18 haftalık oldum bugn uyku düzeni diye bişe kalmadı bende uykum gelince uyuyorum saat kaç olursa farketmez uyanınca kalkıyorum ama hiç ayılamıyorum
Minigin_annesi0 Baharow amann bebek doğunca istesekte yatamıcaz napalım son günler doğumdan önce bi büyük temizliğimi yapsaydım değmeyin keyfine
Baharow Minigin_annesi0 bazen enrji geliyor yapıyorum bende sancın geldiğinde yer sil iyi geliyomus :))
Baharow Yaseminf ben kalkınca bi daha uyuyamıyorum mizacım böyleydi zaten ama hamilelikte daha beter oldum
Sevgi02020 Baharow 6:20 de uyanıyorum 7ye kadar kahvaltı hazırlıyorum esime eşim kahvaltı ederken beni karsisinda görmek istiyor o yiyiyene kadar sohbet ediyorum 7bucukta çıkıyor toparliyip tekrar yatıyorum 9da kalkıyorum iş güç derken öğlen oluyor 31+2yim😁
Mrv135 Baharow Ben genelde 9.30-10.30 arası uyaniyorum ama yataktan çıkmam ogleni buluyor 🙈 Kahvaltı yapmak için çıkıyorum yataktan 😄